Crvena zvezda ide na najvažnije gostovanje bez dvojice bitnih igrača, problemi za Radonjića!

31.03.2022

14:44

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli neće računati na Branka Lazića i Ostina Holinsa

Crvena zvezda ide na najvažnije gostovanje bez dvojice bitnih igrača, problemi za Radonjića!
CRVENA_ZVEZDA_vs_REAL_MADRID_812 - Copyright MN Press

Crvena zvezda se bori za ulazak u Top 8 Evrolige, a jednu od najvažnijih utakmica na tom putu igraće protiv Bajerna na gostovanju u Minhenu u petak od 20 časova i 30 minuta.

Jasno je da se Bajern mučio prethodnih nedelja sa koronavirusom, ali se Zvezda muči sa povedama. Prema rečima Dejana Radonjića, crveno-beli idu na gostovanje bez Branka Lazića i Ostina Holinsa.

- Bez Lazića smo minimum mesec dana, a Holins neće biti u timu za meč protiv Bajerna. Videćemo kako će se razvijati situacija i kada ćemo moći da računamo na njega - otkrio je trener Zvezde.

Kada je sama utakmica u pitanju...

- U ovim našim trenutnim okolnostima svi moramo da napravimo korak više kako bismo nadoknadili ono što nas je zadesilo. Potrebna nam je dobra igra u oba pravca, samo tako možemo doći u stiauciju za dobar rezultat. Čeka nas težak meč i težak zadatak, ali želimo da odemo tamo i damo sve od sebe. Fokusirani smo na taj meč, značiće nam što ćemo u Minhenu imati podršku naših navijača i veoma nam je bitno da dobijemo snagu za iskorak - dodao je trener Zvezde pred meč sa Bajernom koji sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike