Odlične vesti za Partizan - od jeseni su crno-beli ekskluzivci Arene!

28.03.2022

08:40

0

Autor: 24sedam

To znači da će biti više sezonskih karata u prodaji!

Odlične vesti za Partizan - od jeseni su crno-beli ekskluzivci Arene!
20220105mmGrobar02 - Copyright MN Press

Partizan će kao stalni zakupac Beogradske Arene od jeseni moći će da bira sve termine utakmica u Areni, nebitno da li su u pitanju u regionalnom, nacionalnom ili evropskom takmičenju, javlja Mozzartsport.

U prethodne dve sezone je zbog ranije planiranih manifestacije u Beogradskoj areni (2019/20) ili zbog činjenice da je ona bila predviđena kao kovid bolnica tokom najvećih udara pandemije (2020/21), crno-beli su mečeve preselili u dvorane "Aleksandar Nikolić" i "Ranko Žeravica".

Sada se stvari menjaju i Partizan će od naredne sezone imati pravo preče zakupnine Beogradske arene!

Podsećanja radi, ove sezone je broj sezonskih karata bio spušten na oko 6.000 jer su crno-beli znali da će neke utakmice morat da igraju u Pioniru. Što znači da bi od sledeće i broj sezonskih trebalo drastično da skoči.

To će olakšati situaciju navijačima, a i doneti klupskoj kasi dodatne prihode.

Crno-beli su već imali neke spektakularne mečeve u najvećoj dvorani u našoj zemlji, a u AdmiralBet ABA ligi su oborili rekord po poseti na jednoj utakmici kada je protiv Budućnosti bilo 16.531 navijač.

Partizan je ove sezone pretrpeo značajne finansijske gubitke jer se, ne svojoj voljom, preselio u Pionir, a upravo zbog toga morao je da ograniči broj sezonskih karata iako je interesovanje bilo ogromno u povratničkoj sezoni Željka Obradovića.

Sledeće sezone će to sve biti ispravljeno!

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike