Jokiću je jedna stvar važnija od MVP priznanja: Trener mi je stalno govorio kako da usrećim druge

23.03.2022

09:18

0

Nikola je i noćas predvodio Nagetse u pobedi nad Klipersima

Jokiću je jedna stvar važnija od MVP priznanja: Trener mi je stalno govorio kako da usrećim druge
Tan2022-3-23_6120539_2 - Copyright Tanjug/AP

Srpski centar Nikola Jokić noćas je predvodio Denver Nagetse u pobedi nad Los Anđeles Klipersima, te su sada bliži plej-ofu.

Nakon meča, Jokić, koji je meč završio sa 30 poena, istakao je da je Denver morao da bude na visini zadatka kako bi Los Anđeles Klipersi bili savladani rezultatom 127:115.

- Promašivali smo, oni su primašivali. Bilo je borbe. Igrali smo jedni za druge. Morali smo da odigramo najbolje što možemo kako bismo ih pobedili. Uspeli smo u tome, srećan sam - rekao je Jokić posle meča, te dodao:

- Svi smo igrali odbranu, jedni za druge. Ja volim da dodajem loptu. Tako sam odgajan i to sam radio od kad znam za košarku. Trener mi je stalno govorio da kad napraviš asistenciju, usrećiš dve osobe, a kada daš koš, samo jednu. Videlo se jedinstvo, pokušaji da se odigra pas i da se šutira što je bolje moguće. Drago mi je zbog svih.

Zanimljivo je bilo i prilikom razgovora sa legendarnim Šekilom O'Nilom, koji ga je upitao da prokomentariše mogućnost da odbrani MVP titulu.

- Iskreno, ne razmišljam o tome, to je individualna nagrada, ali više bih voleo da osvojim šampionski prsten i da me pamte po tome što sam dobar saigrač - zaključio je Jokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike