Obradović želi dobrodošlicu Igokei: Da ih dočekamo kao što su oni nas!

18.03.2022

14:20

0

Autor: 24sedam

Dodaje trener Partizana da protivnik igra različite vrste odbrana i napada

Obradović želi dobrodošlicu Igokei: Da ih dočekamo kao što su oni nas!
20220209mmObrado06 - Copyright MN Press

U subotu, 19. marta, Partizan će u hali Aleksandar Nikolić dočekati Igokeu. Meč 23. kola AdmiralBet ABA lige crno-beli će igrati protiv tima iz Aleksandrovca, na programu je od 19 časova, a ulazi u dvoranu će biti otvoreni 90 minuta pre početka susreta. 

Prodaja pojedinačnih ulaznica za duel Partizana i Igokee, odvija se putem servisa Ticketline, a na sam dan utakmice, karte će se prodavati i na blagajni hale "Aleksandar Nikolić" od 17 časova. 

U prvom ovosezonskom duelu, crno-beli su u Laktašima došli do važnog trijumfa. Nakon velikog preokreta, Partizan je uz veliku podršku navijača došao do pobede rezultatom 68:70.

Pred novi meč protiv Igokee, trener Partizana Željko Obradović kaže da će njegov tim igrati protiv izvanredne ekipe.

- Ono što bih voleo je da dočekamo ekipu Igokee na način kako su oni dočekali nas. Da im uzvratimo gostoprimstvo pošto to u svakom smislu zaslužuju. Što se same utakmice tiče, sećamo se da je bila izuzetno teška, kada je Igokea bila na pragu pobede i da su pobedili, to bi bilo zasluženo. To iskustvo koje imamo da igramo protiv izvanredne ekipe koja je spremna da menja odbrane, koja je spremna da igra na različite načine u napadu i da koristi razne opcije. Prema tome, mislim da smo probali da se pripremimo i da shvatimo da igramo protiv izuzetno dobrog protivnika. Još jednom nadam se da će svi koji vole košarku da dođu i da odlgedaju jednu dobru košarkašku utakmicu - istakao je Obradović

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike