Zvezda posle veoma naporne nedelje čeka debitanta i nema ni najmanju nameru da ga potceni!

13.03.2022

15:18

0

Tim je posle prenapornog rasporeda imao tri dana da se spremi za nezgodne Podgoričane

Zvezda posle veoma naporne nedelje čeka debitanta i nema ni najmanju nameru da ga potceni!
KATA9469 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaši Crvene zvezde "zatvaraju" 22. kolo AdmiralBet ABA lige u ponedeljak, kada dočekuju Studentski centar.

Zvezda završava, ako se to tako može reći, vrlo uspešan, ali izuzetno naporan i težak period, u kome su u poslednjih 14 dana igrali u prvenstvu i Evroligi sa sa Panatinaikosom, Fenerbahčeom, Baskonijom, Partizanom, Realom i Makabijem.

To znači da je pauza od tri dana prava "premija" za tim Dejana Radonjića, koji sada dočekuje debitanta u regionalnoj ligi.

Klub iz Podgorice ima trenutno skor 8/11. U prvom meču koji je odigran u novembru u Podgorici Zvezda je slavila 99:67.

Ekipa Studentskog Centra je debitant u regionalnoj ligi, ali pokazali su se u jako dobrom svetlu, igraju dobro i imaju sjajan rezultat za sada. U pitanju je ekipa koja ima potencijala. Želimo dobrom igrom da osvojimo nove bodove – u svom stilu, kratko i jasno, rekao je Zvezdin trener Dejan Radonjić.

On će o sastavu tima koji će početi u ponedeljak odlučiti na dan utakmice, kako je to već postao običaj u poslednje vreme.

Centar Ognjen Kuzmić takođe je pokazao da on i njegovi saigrači neće potceniti rivala: 

- Očekuje nas meč protiv tima koji je pokazao dosta u prethodnom delu sezone. Tim koji je sastavljen od iskusnih, ali i nekolicine mladih i vrlo talentovanih igrača. Imali smo nakon prethodnog perioda koji je bio izuzetno naporan, par dana da se osvežimo i pripremimo za ovu utakmicu u kojoj želimo da odigramo dobro i osvojimo bodove kojim bi ostali u samom vrhu tabele.

Karte za meč 22. kola regionalne lige nalaze se u prodaji, a biće na raspolaganju i na dan utakmice na blagajni hale "Aleksandar Nikolić".

U petak crveno-bele očekuje gostovanje Barseloni, a u narednoj rundi AdmiralBet ABA lige Zvezda igra u gostima protiv Cibone.

Meč u ponedeljak igra se od 18 sati.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike