Jokić se dotakao dominacije i mirnoće u najjačoj ligi na svetu: Posle deset dana dosadi i sladoled!

11.03.2022

13:35

0

Nikola je naveo i da nema problema tim da će neko biti bolji od njega

Jokić se dotakao dominacije i mirnoće u najjačoj ligi na svetu: Posle deset dana dosadi i sladoled!
denver - Copyright tanjug/AP Photo/David Zalubowski/

Srpski košarkaš Nikola Jokić dao je opširan intervju novinaru Rohanu Nakarni, te je završio na naslovnoj strani "Sports Ilustrejteda".

Nadkarni je želeo da sazna šta srpskog centra čini drugačijim, u čemu je tajna njegove nadmoći, ali i da li mu se ostvario san osvajanjem MVP priznanja.

- Ne, ne možete sanjati o tome. Čak i kada sam došao ovde, nisam razmišljao o igranju. Došao sam samo da radim i da budem 'NBA igrač' na neki način. Tako da nisam nikada sanjao o tome. Nemam ciljeve u životu, samo idem kuda me put vodi - kazao je najpre Jokić, te se dotakao motivacije:

- Ne znam. Ponekada je to samo igranje košarke, neke i takmičenje. Nekada je i strah od poraza, nikada nije jedna stvar. Znam da neki momci žele da budu najbolji, ja nemam taj problem. Znam da postoji boljih igrača od mene i da će biti boljih od mene u budućnosti.

Novinara je zanimalo i u čemu je zapravo mir sprskog centra, iako je i drugu sezonu zaredom na korak od MVP priznanja.

- Ne razmišljam o tome. Bila bi lepa stvar da ponovo budem najkorisniji NBA igrač, to da. Ali ja to ne želim, niti mi je potrebno. Dobro mi je gde sam i zadovoljan sam svojim statusom u NBA - rekao je Nikola i na kraju prokomentarisao opšte mišljenje da je uzbudljivo biti superiorna figura u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu:

- Mogu da kažem da volim sladoled najviše na svetu, ali posle 10 dana stalnog jedenja sladoleda, i sladoled bi mi dosadio. Postoje druge stvari koje volim jednako kao košarku ili više od nje - zaključio je Nikola Jokić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike