O svemu vodi računa: Svetislav Pešić na okupljanju reprezentacije Srbije za igrače do 17 godina

09.03.2022

15:56

0

Autor: 24sedam

Njih očekuje Svetsko prvenstvo u Malagi početkom jula

O svemu vodi računa: Svetislav Pešić na okupljanju reprezentacije Srbije za igrače do 17 godina
20220225mmPesic20 - Copyright MN Press

U utorak 8. marta 2022. održano je okupljanje kandidata za mušku U17 reprezentaciju koju očekuje učešće na Svetskom prvenstvu u španskom gradu Malagi od 2. do 10. jula 2022.

Trener U17 reprezentacije Dragoljub Avramović je sa svojim saradnicima održao dva treninga u dvorani „Vizura“ u Zemunu, koji su poslužili za ponovo okupljanje i upoznavanje sa planom priprema koje predstoje.

Večernjem treningu prisustvovali su selektor muške seniorske reprezentacije Svetislav Pešić i direktor muške seniorske reprezentacije Dragan Tarlać, kao i potpredsednik КSS za mušku košarku Nenad Кrstić.

Pešić je upoznao momke, poželeo im sreću u radu i stavio se na raspolaganje selektoru Avramoviću i igračima, ukoliko je potreban bilo kakav stručni savet.

Zahvalio bih se selektoru Pešiću što nam je ukazao čast da poseti naš trening i pruži nam podršku. Veliko hvala i svim klubovima koji su nam izašli u susret iako je sezona u jeku, kao i Кošarkaškom savezu Srbije na vrhunskim uslovima kakve nam uvek obezbeđuje – rekao je trener U17 reprezentacije Srbije Dragoljub Avramović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike