Partizanov heroj će pamtiti derbi zauvek, objasnio burnu proslavu: To je interna šala sa Ilićem, nije moj manir da provociram

06.03.2022

20:32

0

Avramović se izvinio celoj klupi Crvene zvezde posle gesta koji je doneo tehničke klupama

Partizanov heroj će pamtiti derbi zauvek, objasnio burnu proslavu: To je interna šala sa Ilićem, nije moj manir da provociram
STJ_1129_1 - Copyright AdmiralBet ABA liga/Partizan NIS/Dragana Stjepanović

Partizan je ubedljivo pobedio Crvenu zvezdu 21. kolu AdmiralBet ABA lige, a definitivni junak utakmice bio je Aleksa Avramović, koji je postigao 33 poena.

- Iskreno, osećao sam se fenomenalno u drugom poluvrmenu, išla me lopta, saigrači su mi verovali, generalno, osećao sam loptu. Uvek sam znao da dam koš, radio sam to i u Španiji i u Italiji. Jednostavno, ova utakmica je posebna. Ima malo i do ponosa. Stvarno nas je Zvezda razbila u prve dve utakmice. Odigrali smo sjajno, dobro napadački, bili silno motivisani. Kevin je bio sjajan u prvom, a ja u drugom poluvremenu, saigrači su nam verovali obojici, to je to.

Priznaje da je bio posebno motivisan...

- Imao sam lošu nedelju, loše sam trenirao… Razgovarao sam sa trenerom o situaciji i to mi je vratilo veru. Selektor mi je takođe mi je dao do znanja da mi veruje i to mi je podiglo samopouzdanje, Tako sam izašao na teren. Nisam bio zadovoljan do sada mojim igrama. U prvom delu sezone sam se trudio da odbranom pomognem.  

Objasnio je Avramović i šta se desilo ispred Zvezdine klupe kada se provokativno radovao.

- Izvinio sam se za taj postupak, ako je uzeto kao provokacija. Nikoga nisam hteo da provociram. To je bila interna šala između Neše Ilića i mene. Mi smo se šalili u reprezentaciji i samo smo nastavili da se šalimo. Nisam hteo da provociram, ni klupu ni trenera, nije to u mom maniru. Izvinio sam se.

A o skandiranju Partizanovih navijača, kaže:

- Fenomanelna je bila atmosfera, ovu utakmicu ću pamtiti ceo život. Skandirala mi je publika, to je nešto što se pamti.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike