BUM! Jokić na leto potpisuje najveći ugovor u istoriji NBA lige! Cifra? Dovoljno je reći samo - VAU!

02.03.2022

18:07

0

Autor: 24sedam

Sve je spremno za košarkašku bombu

BUM! Jokić na leto potpisuje najveći ugovor u istoriji NBA lige! Cifra? Dovoljno je reći samo - VAU!
profimedia-0664798178 - Copyright Profimedia

Srbija je prošle godine dobila najboljeg košarkaša na svetu! Srbija će predstojećeg leta dobiti igrača sa najvećim ugovorom u istoriji NBA lige.

Menadžer Nikole Jokića Miško Ražnatović, gostujući u podkastu Dontasa Urbonasa, otkrio je da očekuje da MVP najjače lige na svetu za nekoliko meseci dobije supermaks produžetak ugovora sa Denverom.

- Prema našim očekivanjima, trebalo bi da ugovor bude potpisan predstojećeg leta. Produženje sa maksimalnim iznosom, što je očigledno i zaslužio – kazao je Ražnatović.

Srpski superstar pravo na supermaks ugovor stekao je onog momenata kada je proglašen za najkorisnijeg igrača NBA lige, a prema Bobiju Marksu iz „ESPN-a“, Nikola će dobiti najveći ugovor u istoriji NBA lige, vredan ukupno 241 milion dolara.

 

Otkrio je jedan od najuticajnijih košarkaških agenata i da bi voleo, kada Nikola stavi paraf na istorijski papir, da bi voleo da napravi žurku i tako proslavi, bez dileme, najveći uspeh u svojoj menadžerskoj karijeri.

- Luka Dončić je napravio lepu žurku za svoj poslednji ugovor i postavio mi izazov, pošto sam ja veom poznat u organizovanju zabava i učestvovanju u društvenom životu. Ali, poznavajući Nikolu, verovatno nema ništa od toga i biće isto kao pre. Samo još jedno parče papira koje treba potpisati - ispričao je Ražnatović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike