Kada će Vasa Micić u NBA? Miško se ponovo oglasio: To nije fer, bolji je od 80 odsto igrača tamo, ali mu ne daju da igra!

25.02.2022

18:50

0

Transfer pleja u Oklahomu ne zavisi samo od njega

Kada će Vasa Micić u NBA? Miško se ponovo oglasio: To nije fer, bolji je od 80 odsto igrača tamo, ali mu ne daju da igra!
20200131npMicic06 - Copyright MN Press

O NBA karijeri Vasilija Micića se dugo govori. Jedan od najboljih plejmejkera Evrope i aktuelni MVP Evrolige, trenutno nosi dres turskog Efesa, a pravo na njegov ugovor ima Oklahoma Tander.

Njegov menadžer, Miško Ražnatović, u opširnom intervjuu za "Basketnews.com" je govorio i o razlogu zbog kog Micić još uvek ne igra u NBA ligi.

Kako je pojasnio jedan od najuticajnijih košarkaških menadžera, problem je do Oklahome, jer Micić bez njihove ponude, ili trejda u neku drugu franšizu ne može da nastupi u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

- Nema sumnje da je NBA sjajna liga i mnogo bolja nego ono što mi imamo u Evropi. Ali, i dalje postoje situacije gde tim ima prava na vas, vi ste najbolji igrač u Evropi, ali oni neće da vas trejduju niti da vam daju ponudu. I onda nikada ne zaigrate u NBA ligi, iako ste bolji od 80% igrača koji igraju tamo. To nije fer.

Dok Micić i Oklahoma ne uspostave dogovor, srpski plejmejker ostaje u Evroligi.

- Generalno, uvek je to džentlmenski sporazum, ali nekada i nije. Ako Oklahoma ne želi da mu da ponudu ili da ga trejduje, on ostaje zarobljen u Evropi - zaključio je Ražnatović.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike