Grobari su sa zebnjom čekali ove informacije! Poznato je kolika pauza čeka Smailagića, Avramović doživeo potpuni prelom nosa!

21.02.2022

20:31

0

Relativno dobre vesti iz Humske

Grobari su sa zebnjom čekali ove informacije! Poznato je kolika pauza čeka Smailagića, Avramović doživeo potpuni prelom nosa!
KATA7837 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Poraz u finalu Kupa „Radivoja Koraća“ od Crvene zvezde sigurno je bio veoma bolan za sve kojima su crno-bele boje pri srcu, ali kod većine verovatno nije izazvao toliko zebnje koliko stepen povreda koje su u Nišu doživeli Alen Smailagić i Aleksa Avramović.

Podsetimo, Smailagić je na samom početku polufinalnog duela sa FMP-om povredio koleno, dok je Avramoviću posle duela sa Ivanovićem u nedeljnom finalu stradao nos.

- Aleksa je nažalost doživeo potpuni prelom nosa. Obavili smo snimanja, namestili smo šta je bilo moguće. On je sada sa reprezentacijom i preporučio sam da može da igra samo sa zaštitnom maskom koju će morati da nosi narednih 15 dana - rekao je Jakovljević za Mozzart Sport.

Mnogo više neizvesnosti bilo je oko Smailagića. Srećom, vesti su mnogo bolje nego što se u prvi mah čunilo.

- Uradili smo i Alenu magnetnu rezonancu, videlo se uganuće kod skočnog zgloba i kolena. Čeka ga pauza od sedam do 10 dana kada ćemo ponovo obaviti preglede – kazao je Jakovljević.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike