Zaustaviti Mekintajera! Partizanovi centri imaju ideju kako protiv Andore

08.02.2022

15:14

0

Balša Koprivica i Matijas Lesor izneli su očekivanja pred naredni meč u Evrokupu

Zaustaviti Mekintajera! Partizanovi centri imaju ideju kako protiv Andore
Balša Koprivica - Copyright MN Press

Partizan u sredu od 20 časova i 30 minuta dočekuje Andoru u okviru Evrokupa, a Balša Koprivica i Matijas Lesor govorili su u susretom tom obračunu.

Mladi srpski centar ističe da je glavni cilj Partizana sutra da zaustavi Kodija Milera Mekintajera, bivšeg košarkaša crno-belih.

- U prvoj utakmici su dosta trčali, međutim sada imaju i druge igrače. Miler Mekintajer im je vođa ekipe, voli da igra u tranziciji i glavni cilj će nam biti da ga zaustavimo. Naša šansa je da im zaustavimo najboljeg igrača, komuniciramo u odbrani i popravimo odbrambene rotacija u kojima nismo bili najbolji na prethodnih par utakmica. Ako budemo igrali i sa puno energije, sve ostalo će biti okej - rekao je Koprivica.

Dotakao se i prve utakmice koja je otišla na stranu ekipe koja se takmiči u ACB ligi.

- Smatrali smo da smo mogli da ih dobijemo, ali to nismo uspeli da izvedemo u finišu. Oni su drugačija ekipa, mnogo bolje igraju, dobili su Real Madrid, Huventud. Poslednja tri dana smo se odlično pripremali i očekujem da ćemo kvalitetno početi utakmicu - rekao je Koprivica, pa dodaje:

- Svi dobri timovi imaju period u kojem šutevi ne ulazi, ne igramo kako umemo. Svaki dan ulazimo sa mentalitetom da dobijemo svaku utakmicu. Što smo izgubili - izgubili smo, gledamo u budućnost i da dobijemo što više utakmica. Idemo meč po meč.

Na to se nadovezao i Lesor koji će imati zadatak da se bori sa visokim igračima Andore.

- Dobar tim, koji ima veliki broj dobrih igrača, odlične bekove i par visokih igrača. Moramo da podignemo nivo obrtaja i spremimo se za borbu od 40 minuta. Izgubili smo dve na strani i moramo da se vratimo na pobednički kolosek. Imamo šansu da igramo pred navijačima, koji su jako važni za tim i moramo da se postaramo da slavimo kod kuće - rekao je Lesor.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike