Partizan se sprema za najvažniju utakmicu, Obradović ponosan: Nijedan klub nema ovoliko mladih igrača!

30.01.2022

15:35

0

Zna trener crno-belih šta da očekuje u Badaloni

Partizan se sprema za najvažniju utakmicu, Obradović ponosan: Nijedan klub nema ovoliko mladih igrača!
KATA2796 - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Partizan se polako sprema za utakmicu koja ga očekuje protiv Huventuda u Badaloni u 12. kola Evrokupa, koja može odlučivati o prvom mestu.

Nju je Željko Obradović na treningu pred put nazvao "najvažnijom do sada".

- Znamo šta nas očekuje u Badaloni. Oni su odigrali veoma dobro i ovde u Beogradu protiv nas. Ekipa koja ima kvalitet i zaista je dobro vođena. Moramo da odigramo verovatno najbolju utakmicu do sada ako želimo pozitivan rezultat.

Svi igrači su konačno zdravi, posle napornog perioda.

- Svi su zdravo i dobro. Što je veoma važno posle izuzetno teškog putovanja u Tursku, povratka, spavanja par sati, odlaska u Ljubljanu, igrači su konačno imali priliku juče da se odmora. Odmah se to vidi na njihovim licima, druga je atmosfera od jutros na treningu.

Potom je trener Partizana istakao:

– Dobro je da već danas idemo za Badalonu. To je klub u kome sam radio, izašli su nam u susret i dali nam dobre termine, pa ćemo tamo odraditi još dva treninga. Očekujem da podignemo nivo igre da makar budemo konkurentni.

Novo lice na treningu je Tristan Vukčević, koji je stigao iz Real Madrida.

- Radi se o talentovanom igraču, ima 18 godina, i još je srpski košarka. Nije tu bilo dileme kada se pojavila mogućnost da ga dovedemo. Neće putovati sa nama, odradio je prvi trening, ali imaće priliku da igra. Kao i svi ostali konkuriše za tim. Trojicu ostavljamo u Beogradu, ali svako će dobiti priliku u ovom rasporedu i na njima je da je iskoriste. Moje zadovoljstvo je što mogu da radim sa mladima. Nijedan klub u Evropi ovog nivoa, Evrokupa ili Evrolige, nema toliko mladih igrača koliko mi imamo. Radostan sam zbog toga i svestan sam da je strpljenje važno u ovom nivou. Nastaviću da im verujem.

Utakmica Huventud - Partizan igra se u sredu od 21 sat.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike