Nema kraja mukama Partizana! Evrokup doneo neverovatnu odluku!

25.01.2022

14:13

0

Autor: 24sedam

Ovo se verovatno nikada nije dogodilo

Nema kraja mukama Partizana! Evrokup doneo neverovatnu odluku!
kkpart-trento-57 - Copyright MN Press

Neverovatnu odluku doneli su čelnici Evrokupa. Partizanu će večeras protiv Turk Telekoma suditi dvojica turskih sudija!

Ovo je samo nastavak muka koje su zadesile crno-bele uoči meča 11. kola Evrokupa, koji se igra večeras od 18 časova u Ankari. Podsetimo, zbog loših vremenskih uslova crno-beli su u avionu saznali da neće moći da slete u Ankaru, već u Izmir, a iz istih razloga dvojica delegiranih arbitara neće večeras istrčati na parket dvorane Turk Telekoma.

Naime, zbog velikog nevremena u Atini, tamnošnje vlasti su zatvorile aerodrom tako da je u Tursku mogao da dođe samo francuski sudija Maksim Buber, pa je domaćin rešenje pronašao u dvojici lokalnih sudija.

Naravno, ovakva odluka nije mogla da bude donete bez saglasnosti rukovodstva drugog po jačini Evroliginog takmičenja, a nema dileme da će sada svaka sudijska odluka sa večerašnjeg meča biti pod posebnom lupom.

Svakako, ovakav potez verovatno dosad nije viđen na ovom nivou takmičenja na Starom kontinentu, a za reakciju kluba iz Humske, ukoliko do nje uopšte i dođe, moraćemo da sačekamo kraj utakmice.

Zanimljivo, ovo nije prvi put da se Partizanu dešavaju problemi sa sudijama u Evropuku. Krajem 2019. godine, crno-beli su igrali duel sa Lokomotivom u Krasnodaru, kada su se na parketu našla samo dvojica arbitara, pošto treći zbog nevremena nije uspeo da sleti u Rusiju. 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike