Jokić će biti oduševljen! Denver potpisao nekadašnjeg "Ol star" igrača

21.01.2022

17:04

0

Autor: 24sedam

Denver je trenutno šesti na tabeli Zapada

Jokić će biti oduševljen! Denver potpisao nekadašnjeg "Ol star" igrača
Tan2022-1-17_45240638_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski

Denver će u noći između petka i subodte dočekati Memfis, a trener Majkl Meloun će moži da računa i na Demarkusa Kazinsa. Prema saznanjima odlično informisanog novinara, Adrijana Vojnarovskog ugovor je potpisao na deset dana.

Kako se dalje navodi, Kazins i Denver su pregovarali u protekle dve sedmice, a pravo igranja će imati u šest utakmica. Tu računamo i pomenutu utakmicu sa Memfisom.

Nekadašnji "Ol star" igrač je ove sezone u proseku beležio 9,1 poen i 5,8 skokova u 17 utakmica za Milvoki. Imao je 15 poena, 10 skokova i 3 ukradene lopte u svojoj poslednjoj utakmici 6. januara pre nego što je Milvoki odlučio da produži ugovor sa njim do kraja sezone, pa je postao slobodan agent.

Ovo je inače odlična vest za Nikolu Jokića, koji će sada biti rasterećeniji, ali i Denver koji je trenutno na šestom mestu tabele Zapadne konferencije.

Kazins (31, 208 cm) je najveći deo karijere proveo u Sakramentu, od 2010. do 2017. Kasnije je nosio i dres Nju Orleansa, Golden Stejta, Hjustona, Los Anđeles Klipersa i Milvokija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike