Davidovac: Real je kaznio svaku našu grešku

13.11.2020

06:46 >> 23:26

0

Autor: N. St.

Košarkaš Zvezde pričao o porazu od Madriđana

Davidovac: Real je kaznio svaku našu grešku
Copyright MN Press

Bili su košarkaši Crvene zvezde blizu da „kralju“ skinu krunu. Dobro odigrano prvo poluvreme, pa muke u trećoj četvrtini. U četvrtoj deonici su uspeli da povedu (65:64), ali ne i da na kraju dođu do trijumfa (67:73).

Dešavanja sa meča je analizirao Dejan Davidovac.

– Očekivano teška utakmica protiv ozbiljne ekipe. Nisu dobro počeli sezonu, ali se vraćaju. Njihove ambicije su jasne – fajnal for i titula u Evroligi. Mi smo imali šansu, ali smo imali ta dva pada. Prvi na početku drugog poluvremena i drugi na kraju meča. Oni su svaku našu grešku iskoristili i kaznili nas. Trebalo je bolje da reagujemo u odbrani – rekao je Davidovac.

Pročitajte još: Volden: Razočaran sam, ispustili smo trijumf

Taj treći kvartal je vratio goste u igru.

– Imali smo problema u tom delu. Nekoliko minuta nismo postigli poen, oni su napravili seriju, pojačali agresivnost, vratili se. Trebal oje i mi da budemo agresivniji tu, čvršći u defanzivi i da se „odlepimo“.

Vremena za razmišljanje o greškama nema. Već u nedelju crveno-bele čeka okršaj sa Splitom, pa dupli program u Evroligi.

– Ne treba previše razmišljati o rasporedu. Svi smo svesni te činjenice. Fokus nam je sad na Split. Biće to bitna utakmica da radimo na samopuzdanju, na našoj igri i da ispravimo greške kako bismo bili još bolji u budućnosti – zaključio je Davidovac.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike