Vasa imao motiv više: Ovo mi je prva pobeda nad Panatinikosom u Atini

14.11.2020

10:10 >> 10:17

0

Autor: Milan Nastić

I trener Efesa Erdžin Ataman hvali Srbina

Vasa imao motiv više: Ovo mi je prva pobeda nad Panatinikosom u Atini
Copyright MN Press

Srpski košarkaš Vasa Micić je odigrao utakmicu karijere. Plej Efesa je u trijumfu svog kluba nad Panatinikosom sa 80:77 u Evroligi postigao 33 poena, uz sjajan šut iz igre, a uspeo je da ostvari jedan skok i dve asistencije za 33 minuta.

Reprezentativac Srbije nije krio zadovoljstvo što je odigrao utakmicu karijere, napominjući da je ovo ipak pobeda tima, a ne njegova lična.

– Naravno da je lep osećaj, kad pobediš i odigraš dobru utakmicu. To je onda pravo zadovoljstvo. Inače, bio sam posebno motivisan, jer je ovo moja prva pobeda u dvorani Panatinaikosa, što me još više raduje. Što se tiče same utakmice, borili smo se do kraja, iako su nam nedostajali mnogi igrači, time ovaj trijumf dobija još više na značaju. Bili smo tokom čitave utakmice fokusirani, i smatram da u svakom meču treba da imamo ovakav stav prema igri. Mislim da smo zasluženo slavili u Atini – poručio je Vasa Micić.

Partija karijere srpskog plejmejkera: Atina gledala moćnog Vasu

Odličnom partijom našeg igrača bio je zadovoljan i trener Efesa Erdžin Ataman, koji je istakao da je Vasa nadomestio nedostatak pojedinih košarkaša.

– Borbeni smo bili tokom čitavog meča, i pre svega mislim na agresivnu igru u odbrani. Što se tiče pojedinaca, Vasa nam je bio odličan, nadoknadio je izostanak Larkina i Bobue. Bez obzir što je Micić dominirao, mislim da je ova trijumf celog tima – kazao je Ataman.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike