Jokić digao Denver na noge! Nikolinu izjavu o Novickom mnogi vide kao skrivenu poruku koja je Nagets familiju bacila u trans!

04.01.2022

21:51

0

Autor: 24sedam

Srbin probudio „uspavane duhove“

Jokić digao Denver na noge! Nikolinu izjavu o Novickom mnogi vide kao skrivenu poruku koja je Nagets familiju bacila u trans!
Tan2021-12-4_214338231_0 - Copyright Tanjug/AP

Jedna, naizgled, obična izjava Nikole Jokić zapalila je Nagets familiju. Gostovanje Denvera u Dalasu, američki mediji su iskoristili da MVP najjače lige na svetu upitaju za mišljenje od legendarnom asu Maveriksa Dirku Novickom, a njegov odgovor digao je na noge sve ljubitelje košarke u prestonici Kolorada.

- Dirk je jedan od retkih koji je igrao za isti tim u celoj NBA karijeri. Osvojio je šampionski prsten i ja mu se zbog toga divim. Nije otišao, nije odustao, zaista to smatram vrednim divljenja – kazao je Jokić i istog časa pokrenuo lavinu spekulacija o tome kako bi to mogla da bude skrivena poruka da nema nameru da ide iz Denvera.

Američki mediji ističu kako srpski as, među superzvezdama NBA lige, možda i najviše veruje u lojalnost, uz dodatak da za sedam godina, koliko je u Denver, nikada nije izgledao zainteresovano za promenu sredine.

Ono što bi moglo da zabrine sve u Nagetsima jeste legitimno pitanje – Može li Denver svojoj prvoj zvezdi da stvori uslove da se bori za šampionski prsten, ali ih, sa druge strane, i umiruje Jokićeva „ideja vodilja“ da će tim koji se gradi oko njega na kraju biti dovoljno dobar da uđe u ravnopravnu borbu za šampionski prsten.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike