Kobs je vodio Budućnost do pobeda u decembru: Zasluženo priznanje za pleja Podgoričana

30.12.2021

11:00

0

Admiral Bet ABA liga je proglasila i MVP igrača meseca decembra

Kobs je vodio Budućnost do pobeda u decembru: Zasluženo priznanje za pleja Podgoričana
20210528npCobbs4 - Copyright MN Press

Plejmejker podgoričke Budućnosti, Džastin Kobs, najviše je prikazao tokom decembra meseca, te je dobio priznanje za najkorisnijeg igrača Admiral Bet ABA lige.

Kobs je mesec završio u vrhu po statističkim parametrima, te doprineo pobedama Budućnosti, kojih je u decembru bilo četiri, pa Podgoričani Novu godinu dočekuju na drugom mestu na tabeli.

Tokom poslednjeg meseca, Kobs je u proseku beležio 16,7 poena, 4,3 skoka, 5,7 asistencija, 1 ukradenu loptu i 22,7, što ga stavlja na drugo mesto na rang listi po vrednovanju i postignutim poenima.

- Tajna? Samo pristupite svakoj utakmici sa fokusom i načinom razmišljanja kako biste igrali na visokom nivou bez obzira na rezultat“, ispričao je Džastin Kobs o tajnama svojih odličnih nastupa u poslednje vreme u AdmiralBet ABA ligi. Nije bio jasan kada su u pitanju golovi njegovog tima ove sezone. Da li mogu da odu tako daleko kao prethodnih sezona kada su mnogo puta zaredom igrali finale regionalne lige? „Ne gledam tako daleko unapred. Kao tim, suočili smo se sa toliko nedaća sa povredama i drugim stvarima koje su van naše kontrole. Važno je samo da se ne osećate udobno i da nastavite da radite.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike