Konačno glas razuma: Novak ima pravo da kaže šta misli

19.01.2021

23:24 >> 05:19

0

Autor: Milan Nastić

Kreg Tili stao na stranu prvog reketa sveta

Konačno glas razuma: Novak ima pravo da kaže šta misli
Copyright Profimedia.rs

Posle pisma koje je poslao Novak Đoković organizatorima Australijan opena u kome se založio da teniseri za vreme karantina u Melburnu imaju bolje uslove, krenule su kritike na račun prvog igrača sveta od strane medija u zemlji “kengura”

Pročitajte još

Ipak, na stranu Srbina je stao izvršni direktor prvog gren slema Kreg Tili, napominjući da razume brigu Novaka i da on njima nije poslao nikakve zahteve, već su to bile samo sugestije.

– Razumem Đokovića i njegovu brigu za ostale tenisere. Hteo bih da istaknem da on nije poslao zahteve, već samo sugestije i Novak ima pravo na to. Mi kao organizatori Australijan opena trudićemo da svi igrači dobiju ista prava i da u karantinu imaju što bolje uslove. Takođe, oni su vrhunski sportisti i znamo da moraju da imaju kvalitetne treninge kako bi u najboljoj formi dočekali početak turnira. Ali isto, tako pravila moraju da se poštuju i oni koji su ih prekršili, moraće da snosne posledice. Oni se bore za 80 miliona dolara, a to znači da ne sme da se krše mere koje smo doneli zbog pandemije. Trudićemo se da poboljšamo uslove za sve učesnike Australijan opena – poručio Tili.

Izvršni direktor je potvrdio da je razgovarao sa većinom tenisera koji se nalaze u Australiji i da su većina bili zadovoljni uslovima koje im je obezbedio organizator prvog grend slema u sezoni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike