Užasne uvrede na Đokovićev račun: "Razmaženo derište, odlazi iz Australije", "Klovnu, šta se ti javljaš", "Alo, genije, zarazio si i suprugu"

18.01.2021

12:45 >> 12:52

0

Autor: D. B.

Mediji u Australiji prešli su sve granice u napadima na najboljeg tenisera sveta zbog toga što je tražio da se njegovim kolegama poboljšaju uslovi u Melburn

Užasne uvrede na Đokovićev račun: "Razmaženo derište, odlazi iz Australije", "Klovnu, šta se ti javljaš", "Alo, genije, zarazio si i suprugu"
Copyright Profimedia

Tokom karijere Novak Đoković je svašta preturio preko glave. Nikada nije bio omiljen, posebno ne, kako bi to njegov otac Srđan voleo da kaže, u anglosaksonskom svetu. Ali, linč koji trenutno doživljava je do sada nešto neviđeno!

Od kada su španski mediji objavili da Novak uputio pismo u kome je zatražio da se poboljšaju uslovi za igrače koji se nalaze u potpunom karantinu u Melburnu, rafali po najboljem teniseru sveta ne prestaju. I kako teku dani sve su jači i jači.

Mediji su Australiji stavili su ga na stub srama. Objavljuju tekstove u kojima ga nazivaju “klovnom”, “razmaženim derištem”, “kovididiotom”…

I izgleda da su ostvarili misiju, pošto je ogroman broj građana Australije, ako tako sudimo po objavama na društvenim mrežama, poverovalo u priču o Đokoviću kao sebičnjaku koji misli isključivo na sebe. Uz to nije mali broj ljudi koji ga bukvalno tera iz Australije uz poruku da ako mu se ne dopada u ovoj državi može da se spakuje u svoj privatni avion i da krene nazad u Evropu. Građani Australije su besni zbog toga što je omogućeno teniserima iz svih delova sveta da uđu na ovaj kontinet, a njihovim državljanima koji su u inostranstvu to i dalje nije. Uz to, lokalni mediji su oslikali potpuno pogrešnu sliku iz koje ispada da Novak traži nešto za sebe.

A nije tako. Novak se bori za tenisere koji se nalaze u Melburnu, a koji i sami tvrde da su obmanuti i da im nije predočeno da će biti dve nedelje bez treninga uoči takmičenja ukoliko neko ko je bio sa njima u istom avionu (u kojima su inače bili smanjeni kapacitet ) i bez obzira na to što imaju negativan PCR test.

Verovatno najdalje u svemu je otišao Toni Rajt iz “Ejdža”. U tekstu pod nazivom “Zovemo doktora Đokovića”, on je izneo niz uvreda i optužbi na račun najboljeg tenisera sveta.

– Igrači i sudije u Novakovom cirkusu ne nose maske, nego se grle i bacaju jedan drugom “koske”, izlaze po noćnim klubovima i polugoli igraju. Novak je zakačio virus, kao i njegova žena. A taj turnir koji je organizovao je morao da se prekine – piše čovek pored čijeg imena stoji titula urednika i specijalnog novinara.

A onda je ovaj autor počeo da piše o zahtevima koje naziva Novakovim.

– Želi mašine za fitnes i trening u hotelskim sobama. To zvuči razumno, osim ako niste u hotelu koji već odjekuje od zvuka teniskih loptica ili ako ne želite da od apartmana pravite teretane. Tu je i ona priča o lošoj hrani. Pa ovi igrači dobijaju 90.000 dolara samo što će igrati u prvom kolu Australijan opena. Možda mogu da naruče nešto, ako nisu zadovoljni? Da li se razmišljalo o tome. Ma svi ti zahtevi su delo pravog “genija” – podrugljivo piše ovaj novinar.

O Novakovoj ideji da igrači budu prebačeni u privatne kuće gde bi mogli i da treniraju ovaj “majstor pisane reči” imao je da doda sledeće:

– Ma daj da im damo i vojsku ličnih kuvara, pa nekoga da im organizuje žurke, možda i di-džeja? Pa nije ni čudo što ga je premijer Viktorije Danijel Endrjuz odjavio za dva minuta.

Pročitajte još

A kao da to nije bilo dovoljno već je u sve morao da se uključi i čovek koji nikada ništa nije imao normalno da kaže o Đokoviću – Nik Kirjos.

– Đoković je magarac – napisao je Kirjos.

A za one koji i dalje ne mogu da razumeju – Novak se nalazi u Adelejdu, ne u Melburnu, gde je nastao haos. Novak nije u spornim hotelskim sobama u kojima igračice nailaze na miševe. Novak je negativan na PCR testu i normalno trenira.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike