Koliko članova startne postave crveno-belih neće igrati u Belgiji?

24.11.2020

11:34

0

Autor: D. B.

Spisak je zabrinjavajuće dugačak

Koliko članova startne postave crveno-belih neće igrati u Belgiji?
Copyright MN Press

Problemi, problemi, problemi… Lista problema sa kojima se trener Crvene zvezde Dejan Stanković suočava uoči meča protiv Genta u četvrtom kolu Lige Evrope je podugačak.

O tome svedoče i reči generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića koji je objasnio da će iz tima izostati čak – šestorica standradnih igrača!

Putujemo na gostovanje bez Kataija, Gobeljića, Sanogoa, Rodića, Kange i Gavrića. To ipak ne umanjuje naše planove i želje. Potrebna nam je jedna pobeda do kraja grupne faze da bismo obezbedili još jedno evropsko proleće, a verujem da imamo kvalitet i snagu da je ostvarimo već u Belgiji – objasnio je Terzić tokom gostovanja na “TV Prva”.

Pročitajte još: Određeno ko će deliti pravdu u Belgiji

Aleksandar Katai i Gelor Kanga imaju probleme sa primicačem, a Marko Gobeljić je povredio list. Milan Rodić je je zaražen koronom, dok je Seku Sanogo suspendovan zbog broja žutih kartona.

– Plaćamo danak velikom broju utakmica, posebno igrači koji nastupaju i za reprezentacije. Kanga se vratio posle dve utakmice u kojima je igrao po 90 minuta, posle dugog puta. Ceh je platio njegov primicač. Ne želim ovim da pravim alibi ni sebi ni stručnom štabu. Imamo veliki fond igrača i obaveza Crvene zvezde je da idemo u Gent da pobedimo – naglasio je Terzić.

Pročitajte još: Šta se dešavalo na meču Zvezde i Genta u Beogradu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike