Karlose, ti li si? Brazilac dao nemoguć gol: Momak potukao zakone fizike (VIDEO)

23.09.2021

07:38 >> 07:42

0

Pogodak koji će i stručnjaci istraživati

Karlose, ti li si? Brazilac dao nemoguć gol: Momak potukao zakone fizike (VIDEO)
Copyright Printscreen/Twitter

Brazil. Serija B. O tom rangu takmičenja priča se samo u domovini. Osim kad se desi neki spektakl.

Naizgled nemoguć pogodak delo je napadača kluba Sampajo Korea Džeksona, a nema tog ljubitelja fudbala koji se odmah nije setio čuvenog Roberta Karlosa.

Ako spadate u one koji pamte kakvu je šutinu imao Karlos, verovatno vam je u sećanju i gol koji je dao u duelu Reala i Tenerifa.

I tada su se raspredale priče o zakonima fizike, a sada će, čini nam se, u sve morati da se uključe i stručnjaci na tom polju.

Zašto? Zato što je Karlos loptu zahvatio na koji centimetar od gol-aut linije, a Džekson bukvalno sa nje. Kakvu je putanju lopta dobila možete videti u snimku. Zaista deluje nemoguće.

Ne znamo kako vama izgleda i šta vi mislite o ovom pogotku, ali bismo rekli da je veoma moguće da već sada znamo dobitnika nagrade Ferenc Puškaš, koja se dodeljuje za najbolji gol u godini. Na ovakvu majstoriju FIFA jednostavno ne može da ostane nema.

Zanimljivo je da Džekson Bernardo da Silva (28), prema pisanju specijalizovanog transfermarkta vredi 50.000 dolara, a možda još zanimljivije da je, iako napadač, postigao samo jedan gol za klub u kom je od kraja jula prošle godine.

pročitajte još:

Nije isključeno da će ovom minijaturom skrenuti pažnju na sebe, dobijati veću minutažu, pa i da će mu vrednost skočiti zbog magije koju ima u nogama.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike