Kakvi su odnosi Partizana i Crvene zvezde? Predsednik crno-belih ima jasan odgovor

26.02.2021

13:30 >> 13:55

0

Autor: D. B.

Mijailović o borbi kroz institucije ABA lige i gradskom rivalu

Kakvi su odnosi Partizana i Crvene zvezde? Predsednik crno-belih ima jasan odgovor
Copyright MN Press

Kakav je odnos između Crvene zvezde i Partizana? Odogovor na ovo pitanje stiže od predsednika KK Partizan Ostoje Mijailovića koji je o odnosu sa crveno-belima pričao za Sport klub.

– Odnos između nas i našeg gradskog rivala je sasvim normalan i mislim da treba da bude normalan. Ne pada mi na pamet da se raspravljam sa bilo kim o bilo čemu jer hoćemo da se bavimo Partizanom i trošimo energiju na Partizan – objasnio je Mijailović.

Osvrnuo se prvi čovek Partizana i na dve utakmice koje su crno-beli odigrali protiv Zvezde ove sezone.

– Imali smo te dve utakmice u kojima smo izgubili u završnicama, ali nismo reagovali nikakvim saopštenjima i na bilo koji način. U finišu meča polufinala Kupa Radivoja Koraća bilo je specifičnih stvari, međutim, nije nam padalo na pamet da se osvrćemo na to kada je utakmica završena. Stručni štab i trener treba da reaguju na pojedine stvari tokom utakmice ako je nešto na štetu kluba i postoje greške. Ne mislim da su potrebna saopštenja i svađe po emisijama jer ne želimo više da se uplićemo u takve stvari – objasnio je prvi čovek Partizana.

Pročitajte još

Mijailović ističe i da je borba u institucijama ABA lige, na kojoj insistira, dala rezultate

– Cele sezone smo se borili za neke stvari u ABA ligi i u velikoj meri smo se i izborili. Nekada morate da potrošite energiju na takve stvari. One vam oduzmu i vreme i energiju koju biste usmerili u drugom pravcu, ali jednostavno ne možete da dozvolite da pojedine stvari odu u nekom pravcu i da imate ne tako ravnopravnu utakmicu, da se takmičite u njoj, da neko ostvaruje svoja prava mimo onih prava koja im pripadaju – rekao je Mijailović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike