Još jedan igrač odlazi iz Humske?

03.02.2021

13:46

0

Autor: D. B.

Centar na meti lidera Bundeslige

Još jedan igrač odlazi iz Humske?
Copyright MN Press

Da li je na pomolu još jedan odlazak iz košarkaškog kluba Partizan?

Prema nezvaničnim informacijama, lider nemačke Bundeslige Ludvigzburg želi da dovede centra crno-belih Erika Miku. Amerikanac koji ove sezone ima skroman učinak od 6.4 poena i 3.7 skokova i navodno čeka dozvolu Partizana da promeni sredinu i preseli se u tim koji sa klupe vodi Amerikanac Džon Patrik.

Saznanja portala “Mozzart Sport” govore da Mika želi u Nemačku i da je spreman da igra za manju platu, ali i da lider Bundeslige nema mogućnost da isplati obeštećenje timu iz Humske. Prema tvrdnja ovog portala nemački klub je spreman da isplati deo primanja Mike crno-belima. Zbog toga je odluka o tome da li će student univerziteta Birgam Jang ostati ili otići potpuno u rukama beogradskog kluba.

Pročitajte još

Mika od dolaska u Humsku nije opravdao reputaciju, a tokom karijere igrao je za Pezaro, Breši, Bajrot, Ksinđijang, Sakramento i njegov razvojni tim Stokton. Najavljeni novi pravac u razvoju Partizana i činjenica da je već registrovano sedam novih mladih igrača, nagoveštava da bi Mika mogao da se vrati u Nemačku gde je igrao pola sezone za Bajrot.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike