Jokić je, ipak, tužan: Nedostajaće mi taj momak

27.03.2021

07:51

0

Autor: D. B.

Centar Denvera pričao je o čoveku koji više ne sedi pored njega u svlačionici

Jokić je, ipak, tužan: Nedostajaće mi taj momak
Copyright MN Press

Šampionske ambicije ponekada nadjačaju prijateljstva građena godinama. Izgleda da je takav slučaj u Denveru. Tim Nikole Jokić, poslednjeg dana prelaznog roka u NBA ligi, povukao je nekoliko poteza za koje se veruje da će im doneti mogućnost da se bore za titulu.

Cena koju su za to platili je velika. U ekipi više nema Gerija Herisa, momka koji je bio omiljen među svim igračima tima iz Kolorada. Posle velike pobede nad Nju Orleanson, Nikola je pričao kada je shvatio da Geri više nije u timu, ali i šta je za njega značio momak koji je od 2014. godine igrao za Denver.

Šest godina je sedao pored mene u svlačionici. Kada sam ušao sada posle meča, kao da sam tek sada shvatio da više nije tu. Geri je momak koji je dolazio kod mene u Srbiju. Momak sa kojim imam toliko sjajnih sećanja. Momak sa kojim sam se razvijao. Nedostajaće mi. Ne samo meni, čitavom timu će nedostajati – emotivno je pričao Jokić o momku koji je otišao u Orlandu u trejdu za Erona Gordona.

Nikola je svestan kako stvari funkcionišu u NBA, a svestan je i šta bi trebalo da donese Gordon.

– Visoki igrač sjajnih atletskih sposobnosti. Može da čuva igrače na nekoliko pozicija, ume da šutira, da dribla… Može da utiče na igru na nekoliko načina. Nadam se da će brzo da se uklopi u sistem.

Pročitajte još

Priča sa Jokićem potom se prebacila na meč protiv Nju Orlansa. Primetili su i u SAD da Denver kada igra sa “pelikanima” ne dobija šansu da ide na liniju slobodnih bacanja.

– Ne znam. Definitivno, kada igramo protiv njih ne idemo dovoljno na liniju slobodnih bacanja. Možda nismo dovoljno agresivni, možda ne napadamo obruč dovoljno – ostao je suzdržan Jokić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike