Izvučeni parovi za meč u Kraljevu: Srpske teniserke jako motivisane protiv Kanađanki

15.04.2021

14:19

0

Autor: Milan Nastić

Olga Danilović otvara sa Lejlom Fernandez, Nina Stojanović igra sa Rebekom Marinom

Izvučeni parovi za meč u Kraljevu: Srpske teniserke jako motivisane protiv Kanađanki
Copyright Promo/TSS

Izvučeni su parovi za meč kvalifikacija između Srbije i Kanade u okviru Bili Džin kupa koji se igra narednih dva dana u Kraljevu.

Prva na teren sutra od 14.00 časova izlazi Olga Danilović koja će igrati protiv Lejle Fernadez, dok će posle na teren izaći Nina Stojanović i Rebeka Marino.

U subotu meč otvaraju od 11.00 sati Nina Stojanović i Lejla Fernandez, zatim sledi duel između Olge Danilović i Rebeke Marino, a onda sledi dubl: Olga Danilović/Aleksandra Krunić protiv Serone Fičman/Kerol Zao.

Pročitajte još

Kod naših devojaka vlada optimizam pred mečeva sa Kanadom.

– Nisam do sada imala priliku da igram protiv Lejle Fernandez. Vidim da je moja protivnica u formi, osvojila je VTA turnir nedavno, obe smo levoruke, ali verujem u sebe, osećam se dobro i nadam se da ću osvojiti prvi poen za Srbiju – poručila je Olga Danilović.

Nina Stojanović jedva čeka njen meč protiv Rebeke Marino.

– Igram drugi meč, što mi odgovara. Nikad se nismo sastajale do sada, što će za mene biti dodatni motiv. Najvažnije da je povreda iza mene i spremna sam za sutrašnji meč. Mislim da će taj duel biti dobra uvertira pred moj okrašaj sa Lejlom u subotu, jer sa njom sam imala priliku da igram. Nadam se da ću doneti poene Srbiji – poručila je Nina Stojanović.
Imale smo priliku da igramo jedna protiv druge pre godinu dana, ali tada sam bila povređena.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike