Iznenađenje za "orlića": Partizanov klinac završio kod Piksija na spisku, putuje u Japan

31.05.2021

12:23 >> 12:31

0

Mlada reprezentacija započela danas pripreme za mečeve sa Rusijom U21 i Brazilom U23

Iznenađenje za "orlića": Partizanov klinac završio kod Piksija na spisku, putuje u Japan
Copyright FSS

Mlada reprezentacija Srbije (U21) okupila se prvi put pod vođstvom selektora Zvonka Živkovića. Najveće iznenađenje predstavlja prekomanda mladog napadača Partizana Nemanje Jovića na spisak A reprezentacije kod selektora Dragana Stojkovića Piksija.

Pored Jovića u avionu za Japan biće i Milan Makarić iz Radnika, budući da su selektoru zbog povreda otkazali Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Andrija Živković i Darko Lazović.

„Orliće“ očekuju provere protiv Rusije (SC FSS 6. jun, 18.00 TV Arena sport) i olimpijske selekcije Brazila (U23) (SC FSS 8. jun, 21.00 TV Arena sport), ali i test zatvorenog tipa (SC FSS 2. jun) protiv „A“ reprezentacije koja 3. juna odlazi u Japan gde je očekuju utakmice sa Jamajkom i domaćom selekcijom.

MN Press

U odnosu na prvi spisak, selektor Živković, zbog povreda, neće moći da računa na usluge Filipa Stevanovića i Svetozara Markovića, pored, naravno, Jovića koji je priključen „A“ timu za mečeve u Japanu.

Mladu reprezentaciju Srbije 3. septembra očekuje start u kvalifikacijama za Prvenstvo Evrope 2023. i duel sa Ukrajinom, a u našoj grupi su još selekcije Francuske, Severne Makedonije, Jermenije i Farskih ostrva.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike