Iznenada stigao kod naših suseda: Nole sa suprugom Jelenom u poseti "bosanskim" piramidama (video)

13.10.2020

11:10 >> 11:34

0

Autor: Milan Nastić

Prvi reket sveta brzo zaboravio poraz u finalu

Iznenada stigao kod naših suseda: Nole sa suprugom Jelenom u poseti "bosanskim" piramidama (video)
Copyright Printscreen/Klix.ba

Novak Đoković iznenada je stigao u Bosnu i Herecegovinu, dva dana nakon što je izgubio finale Rolan Garosa.  On je sinoć ponovo doputovao u Sarajevo, a tokom dana se uputio u Visoko.

Pre odlaska u visoko Đoković je prošetao ulicama Sarajeva. A tokom šetnje najboljeg tenisera sveta su okupirali fanovi. Novak je svakome izašao u susret fotkajući se sa brojnim fanovima.

Prvi reket sveta je ovaj put došao sa suprugom Jelenom, i psom Pjerom. Odmah pri dolasku, njih dvoje je ponovo dočekao Samir Osmanagić, a bračni par Đoković je obišao Areheološki park “Bosanska piramida sunca”. Odmah po dolasku na ovu, njemu očeigledno novu omiljenu lokaciju, Novak je otišao u posetu muzeju, a okupljenin medijima je obećao da će im se obratiti čim bude supruzi pokazao šta sve u njemu ima.

Podestimo da je Nole i sredinom jula već boravio kod naših suseda kada ga je takođe isti čovek ugostio.

Za razliku od ovog puta, tada je bio u društvu oca Srđana i majke Dijane, koji ovog puta nisu došli sa njim u Bosnu.

Nema dileme da je srpski teniser impresioniran piramidama, a najbolji pokazatelj da se ponovo vratio da vidi kako meštani kažu bosansko “svetsko čudo”

Jedan od srećnika koji je imao priliku da se slika sa prvim reketom sveta bio je i bivši rukometaš Bosne i Herecegovine, Nedim Karamehić.

 

Turnir u Austriji će se održati od 26. oktobra do 1. novembra, a kako poručuju organizatori ovo će biti najjači turnir u njegovoj u 46-ogodišnjoj istoriji.

Nakon, Bosne i Herecegovine, prvi reket sveta bio trebalo da dođe u Beograd gde bi ostao neki period, nakon čega ga krajem meseca očekuje turnir u Beču.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike