Izgleda da mu prijam kao trener! Piksi o Mitrovim golovima za "orlove": On je kao Darko Pančev

05.09.2021

19:03 >> 06:13

0

Selektor obećava da će u Dablinu ići na pobedu, sa ili bez Mitrovića, koji je dobio udarac protiv Luksemburga

Izgleda da mu prijam kao trener! Piksi o Mitrovim golovima za "orlove": On je kao Darko Pančev
Copyright MN PRESS

Fudbalska reprezentacija Srbije zabeležila je i treću pobedu u kvalifikacijama za SP u Kataru 2022. godine, savladivši selekciju Luksemburga sa 4:1 (2:0) na stadionu “Rajko Mitić”.

Selektor “orlova” Dragan Stojković Piksi rekao je da se za startnih 11 odlučio imajući u vidu da ekipi predstoji još jedna utakmica u Dablinu.

– Očekuje nas važna i zahtevna utakmica, putujemo po tri boda u Dablin, ali pre toga moramo da vidimo u kakvom su nam stanju igrači, jer Mitrović je dobio udarac u jagodičnu kost – rekao je Piksi a zatim je dodao:

– Nisam imao nikakvu dilemu ni kod igrača ni kod taktike. Tačno sam znao odmah posle Katara ko će igrati, tako da sam mirno spavao. Mislim da će tako biti ubuduće.

Mitrović?

– Ne znam šta mu se dešava? Opet dva gola! Očigledno da mu prijam kao trener, pa bih mu možda prijao i kao saigrač da je slučajno moguće da zaigramo zajedno. Šalu na stranu, mislim da je odličan, što je najvažnije radi za ekipu. Vidim ga kao kopiju Darka Pančeva. Svi su očekivali da će ga dati, sa ovih prostora je najsličniji Pančevu i kako rešava situacije u kaznenom prostoru – zaključio je Piksi.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike