Izgleda da je završena saga o Dušanu Tadiću i koroni

03.11.2020

10:58 >> 14:06

0

Autor: D. B.

Holandski novinar tvrdi da je sve poznatno posle jutrošnjih testiranja u Danskoj

Izgleda da je završena saga o Dušanu Tadiću i koroni
Copyright Tanjug/AP Photo/Peter Dejong

Dobre vesti iz Danske! Prema nezvaničnim informacijama Dušan Tadić je dobio dozvolu da zaigra za Ajaks na meču protiv Mitilanda.

Holandski novinar koji radi za uticajni telegraf Majk Vervij objavio je da je dobio uvereavanja od kolega iz Danske da je kapiten “kopljanika” i reprezentacije Srbije, baš kao i golman Onana i mlad Gravenberh prošao novu kontrolu i da će mu, ipak, biti omogućeno da večeras istriči na stadion.

– Danske kolege izgleda imaju dobru vest vezano za Onanu, Tadića i Gravenbreha. Sva trojica će dobiti dozovlu da igraju od UEFA. Ovu vest i dalje nije potvrdio sam Ajaks – napisao je ovaj novianar na Tviteru.

Pročitajte još: Preokret u slučaju Srbina: Otkriveno sve oko korone, Tadić igra u Danskoj

Podsetimo, ponedeljak je bio košmaran dan za Tadića. Prvo mu je zavbranjeno da otputuje u Dansku zajedno sa saigračima iz Ajaksa, kasnije je stiglo i objašnjenje da je nemoguće da je pozitivan na koronavirus pošto ga je već preležao, a potpom je i sam Tadić potvrdio da su mu testovi pokazali da ima antitela u organizmu.

Zajedno sa dvojicom saigrača koji su imali isti problem Tadić je kasno sinoć stigao u Dansku i do jutros je čekao rezultate novoobavljenih testova.

Pročitajte još: Imaju ili nemaju koronu: Šta je prava istina oko Tadića i Ajaksa?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike