Imate mnogo razloga da u subotu poranite: Poznato je kada Novak kreće po bronze, vaterpolo i odbojkaška poslastica za kraj

30.07.2021

14:50 >> 18:23

0

Autor: Adam Štulić

Objavljen raspored srpskih sportista na OI za subotu

Imate mnogo razloga da u subotu poranite: Poznato je kada Novak kreće po bronze, vaterpolo i odbojkaška poslastica za kraj
Copyright Tanjug/AP Photo/Seth Wenig/

Nije ispalo kako smo se nadali, ali će subota ujutru svakako biti zanimljiva za sve sportske sladokusce. Srbiji će posebno interesantno biti na teniskim, atletskim, streljačkim, vaterpolo i odbojkaškim borilištima.

Srpski tim na Igrama u Tokiju mogao bi od subote da postane bogatiji za još dve medalje. Nažalost, ne one najsjajnije, ali bez dileme veoma vredne. I obe bi mogle da se nađu oko vrata Novaka Đokovića.

Najbolji teniser sveta u 8 časova po srednjeevropskom vremenu boriće se za bronzu protiv Pabla Karenja Buste, dok će se oko 11 časova vratiti na teren i u tandemu sa Ninom Stojanović pokušati da osvoji isto odličje u duelu sa Ešli Barti i Džonom Pirsom.

Dan će početi Dragana Tomašević, koja će se u kvalifikacijama bacanja diska takmičiti od 3.55 časova, dok u 5.00 Andrea Arsović i Sanja Vukašinović započinju takmičenje u disciplini malokalibarska puška trostav.

Pročitajte još

Potom slede i slatke muke za sve navijače u Srbiji, pošto će pola sata posle početka Novakovog meča u singlu, početi vaterpolo klasik Srbije i Hrvatske (8.30 časova), dok će u 9.25 odbojkašice igrati derbi protiv Brazila.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike