I to se dogodilo: Navijači napokon mogli uživo da gledaju odličnog Jokića

31.03.2021

05:40 >> 05:49

0

Autor: Milan Nastić

Publika u Bol areni Srbinu skandirala MVP MVP

I to se dogodilo: Navijači napokon mogli uživo da gledaju odličnog Jokića
Copyright Tanjug/AP Photo/David Zalubowski/

Nikola Jokić je napokon dočekao da meč u Denveru odigra uz prisustvo navijača. Ovo je prvi put od prošlog marta i Nagitsi su im to vratili pobedom nad Filadelfijom 104:95, a srpski reprezentativac je publici u Bol areni u kojoj je prisustvovalo nekih 4000 navijača vratio još jednom odličnom partijom.

Stameni Somborac je kao po običaju ostvario dabl-dabl učinak, postigao 21 poena, imao deset skokova i pet asistencija za 34 minuta provedenih na terenu.

Koliko su navijači bili oduševljenini Jokićem, najbolji pokazatelj je da su u jednom trenutku pri izvođenju slobopdnih bacanja našem košarkašku uzvikivali MVP, MVP i time pokazali zahvalnost za sve što radi Srbin za Denver ove sezone.

Nema dileme da je Nagitsima mnogo značilo što su imali napokon priliku da ih navijači podrže, a oni su im to vratili trijumfom nad najboljom ekipom na Istoku.

Pročitajte još

To je konstatovao i Nikola Jokić koji nije krio zadovoljstvo što je publika posle godinu dana ponovo imala priliku da ih gleda uživo.

– Nekim igračima su potrebni navijači, potrebna im je ta energija. Uvek je lepo imati navijače uz sebe. Mnogo nam znači njihov povratak na tribine – poručio je Jokić posle meča.

Što se tiče samog meča, utisak je da su domaćini rešili pitanje pobednika već u prvoj četvrtini, koji su završili sa 22 koša razlike (44:22).

Nakon toga su igrali rutinski i bez većih problema priveli meč kraju, a najefikasniji u domaćoj ekipi bio je Džamal Mari sa 30 poena, dok je Majkl Poter pokazao da je uz Kanađanina i Srbina najbolji igrač Denvera ove sezone.

Od ostalih mečeva treba izdvojiti odličnu partiju Bogdana Bogdanovića u porazu Atlante od Finiksa sa 117:110. Iako je Srbin sa 22 poena bio najefikasniji, to njegovoj ekipi nije bilo dovoljno da slave protiv Sansa. Uz to Bogdan je za 37 minuta ostvario šest asistencija i imao dva skoka.

Ovo je jedna od najboljih partija srpskog košarkaša u ovoj sezoni, samo je u meču sa Okalhomom postigao više koševa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike