Hit priča iz Škotske: „Orlovi“ pobedite ili će me oterati nazad u Srbiju!

10.11.2020

20:52 >> 21:07

0

Autor: D. B.

Uoči braža između tima Ljubiše Tumbakovića i Škota jedan od najpoznatijih Srba u Glazgovu poslao jasnu poruku

Hit priča iz Škotske: „Orlovi“ pobedite ili će me oterati nazad u Srbiju!
Copyright MN Press/Twitter

Da nije doba pandemije na meču Srbije i Škotske na „Markani“ bila bi i kompletna porodica Nikolić. Pitate se šta je tu čudno? Pa ništa, osim što oca Milana, niko od njih ne bi navijao za „orlove“ Ljubiše Tumbakovića.

Škotski „BBC“ objavio je zanimljivu priču o poznatom TV kuvaru i vlasniku restorana u Helensbrou, gradiću udaljenom 40 kilometara od Glazgova. U njoj Milan je predstavio svoju porodicu, suprugu Karu i sinove Rosa i Luisa. I objasnio je će svi zajedno gledati meč između Srbije i Škotske, kao i da će u njegovoj kući samo on navijati za Srbiju.

Biće jako napeto – kroz smeh objašnjava Milan, koji je u žižu interesovanja medija dospeo 2017. posle incidenta u kome je u svom restoranu nokautirao dvojicu pijanih mornara koji su pravili probleme.

Pročitajte još: Član poslednje generacije našeg nacionalnog tima koja je igrala na EP veruje naslednicima

Njegova i Karina ljubavna priča je gotovo filmska. Milan je radio kao kontel majstor na Kriti, gde je ova Škotlađanka letovala.

– Kao u onom hitu iz osamdesetih grupe „Hjumen lig“, radio je u koktel baru – kroz smeh prepričava Kara momenat kada je upoznala Milana zbog koga je devet puta dolazila u Srbiju.

– Odlučili smo da ćemo zajedno da živimo u Glazgovu i doselio sam se. Eto, posle su stigla i deca – nadovezuje se Milan.

A njihovi sinovi su pravi fudbalski fanatici. Kako Milan sam priznaje, on veće navijače fudbalske reprezentacije Škotske nije upoznao.

– Momci obožavaju fudbal. Treniraju ga od kada su bili klinci, a često i igraju u dresovima Crvene zvezde i Partizana koji su im kupili deda i baka. Vole da nose i dresove reprezentacije Srbije. Ipak, obožavaju reprezentaciju Škotske i gledaju svaki meč sa toliko strasti.

U četvrtak uveče Srbija mora da pobedi, kako to kaže Milan. A razlog je više nego jednostavan.

Ako izgubimo, moraću da emigriram u Srbiju. Eto, toliko će da me zezaju sinovi. Neće mi dozvoliti da zaboravim veče ukoliko Škotska pobedi – kroz smeh priča Milan.

Porodica Nikolić iskreno žali što ne može uživo da posmatra meč.

– Da nema ovih pravila i pandemije sigurno bismo bili na „Marakani“. Pričam im stalno kakva je atmosfera na tom stadionu, kako sve gori. Znam i da bi bila velika žurka na ulicama ukoliko bismo se plasirali na EP. A Škotima stalno kada objašnjavam kakvi su Srbi pričam da je „Hrabro srce“ i koliko ga svi obožavaju zbog mnogo sličnosti naša dva naroda – objašnjava šef Milan.

Pa, „orlovi“, eto. U četvrtak ne dozvolite da zbog rezultata i „sramote“ ovaj naš hrabri sunarodnik mora da pakuje kofere.

Pročitajte još: Želja da igraju za Srbiju za njih je jača od svega

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike