Došli da igraju za "orlove" uprkos karantinu: Milenkovića i Vlahovića ni kazne nisu uplašile

10.11.2020

12:33 >> 15:32

0

Zbog izlaska iz karantina prošlog meseca su prijavljeni igrači Juventusa, Tankredi Palmeri najavljuje isti slučaj za igrače Fjorentine

Došli da igraju za "orlove" uprkos karantinu: Milenkovića i Vlahovića ni kazne nisu uplašile
Copyright Printscreen/Instagram/FSS

Poznati italijanski fudbalski novinar Tankredi Palmeri objavio je na Tviter profilu da su svih šest fudbalera Fjorentine napustili klub da bi se pridružili svojim nacionalnim timovima. To, međutim, neće proći bezbolno, prema saznanjima Palmerija, jer će ovaj Fjorentinin kvintet biti prijavljen vlastima zbog kršenja mera karantina.

Lepe vesti iz Argentine: Legendarni fudbaler napušta bolnicu

Ako je Palmeri dobro obavešten, to bi moglo da znači da će neku sankciju dobiti igrači Erik Antonio Pulgar (Čile), Hoze Martin Kaseres (Urugvaj), Lukas Martinez (Argentina), Sofijan Amrabat (Maroko), Dušan Vlahović i Nikola Milenković (Srbija). Oni će biti prijavljeni vlastima kao što su prethodnog meseca bili igrači Juventusa, a među njima i Kristijano Ronaldo.

MN Press

Podsećanja radi, u Srbiju su stigli svi igrači iz Serije A. Prvi su doputovali još u nedelju Aleksandar Kolarov i Sergej Milinković-Savić, a naknadno su im se priključili Saša Lukić i Darko Lazović. Najveći problem za FSS je bio kako da se “izvuče” iz administrativnih zamki tandem Fjorentine, ali su i oni u ponedeljak uveče stigli i pridružili se ekipi u Staroj Pazovi.

Ko sudi meč odluke: Seća se Pavkova, zlatnih “orlića” i brodoloma Krstajića

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike