Šta misli Holender o zaostatku od devet bodova za Zvezdom

01.12.2020

13:37 >> 13:51

0

Autor: Milan Nastić

Fudbaler crno-belih smatra da prvenstvo još nije gotovo

Šta misli Holender o zaostatku od devet bodova za Zvezdom
Copyright FK Partizan

Partizan je dovođenjem mađarskog reprezentativca Filipa Holendera napravio odlična potez. Najbolji pokazatelj je da je bivši igrač Lugana u poslednja četiri meča postigao tri gola, imao tri asistencijei tako opravado očekivanja, kako stručnog štaba, tako i navijača.

Holander se nada bez obzira na to što im najveći rival Crvene zvezda beži devet bodova, da prvenstvo još nije gotovo i da će crno-beli sve uraditi, barem da pokušaju da ih stignu.

– Zvezda nam beži devet bodova, naravno, da to nije mala razlika, ali tek smo na polovini sezone. Naše je da pokušamo da ih stignemo, ništa ne obećavam, ali uradićemo sve što je u našoj moći da šampionat učinimo zanimljivijim i stignemo Zvezdu. U ovom trenutku je najvažnije da do kraja jesenjeg dela pobedimo sve tri utakmice. Raduje me što se nalazimo u dobroj formi – kazao je Holender.

VIDEO: Partizanova goleada u Senti

Mađarski reprezentativac se osvrnuo i na njegov prvenac u dresu crno-belih i koliko mu je to značilo zbog samopouzdanja.

– Nije krenulo dobro, prvo sam promašio penal, ali onda sam ga dao u poslednjem minutu protiv Proletera. Najvažnije da u takvim trenucima ne gubiš nadu, i da ostaneš psihički jak. Jedino, tako možeš da napreduješ. Promašio sam penal, ali mojoj glavi sam razmišljao da moram napred. Naravno da mi nije bilo lako kada se to dogodilo, ali sam verovao u sebe. Najvažnije da sam ga na kraju postigao i doneo nam važnu pobedu.

Inače, u skoro svim utakmicama bio je starter, i raduje ga što iz meča u meč igra sve bolje i što se adaptirao na igranje u Partizanu.

– Protiv TSC-a sam postigao dva gola, a da sam ostao do kraja na terenu, možda bih stigao do het-trika, ali i ovako sam zadovoljan. Imali smo težak raspored, bio je to treći meč u osam dana. Zadovoljan sam učinkom do sada, na pet utakmica tri gola i isto toliko asistencija – rekao je Holender.

Rođeni Kragujevčanin, koji igra za selekciju naših severnih suseda, priznao je da mu je bilo lepo da u Bačkoj Topoli čuje kako spiker govori na Mađarskom.
– Koliko to izgledalo čudno, ali bilo mi je drago što je spiker govorio i mađarski. Verujem da se ljudi iz tog dela nisu ljutili što sam dao dva gola – zaključio je fudbaler Partizana.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike