Gvardiola u problemu: Nastavlja se mučenje Sitija

24.10.2020

14:17 >> 14:18

0

Autor: Milan Nastić

Meč završen bez pobednika 1:1

Gvardiola u problemu: Nastavlja se mučenje Sitija
Copyright Tanjug/AP/(Photo Paul Child/

Vest Hem uspeo je da otkine bod favorizovonom Mančester sitiju u Londonu. “Čekićari” su poveli pelepim golom Majka Antonija, makazicama posle centaršuta Vladimira Kufala.

Ekipa koju sa klupe predvodi Pepe Gvardiola, imala je incijativu, stvarla šanse, ali do izjednačujućeg pogotka stigli su u 51. minutu preko Fila Fodena. On je odlično iskoristio dodavanje Kansela, čime je vraćena nada da Siti može totalno da prekorene rezultat, ali do kraja meče mreže su ostale netaknute.

Činjenica da su “građani” imali nekoliko zrelih prilika pogotovo na kraju utakmice, preko Sterlinga, Mareza, ali golman Vest Hema Lukaš Fabijanski je uspeo da ne vodi loptu iz mreže.

Fudbaleri Aston Vile porazom od Lidsa sa 3:0 u šestom kolu Premijer lige doživeli prvi poraz u prvenstvu. Izabarnici Marsela Bjelse bukvalno su razbili ekipu iz Birmingema, i zasluženo nose čitav plan sa gostovanja.

Inače, ovo je prvi put u prethodnih 11 godina da ekipu koja sa klupe predvodi Pepe Gvardiola ne osvoji deset bodova u prvih pet kola.

Trenutno imaju osam bodova i narednog vikenda igraju takođe na gostovanju protiv Šefild Venzdeja.

Vest Hem takođe ima osam bodova, ali uz odigrani meč više, a u sledećem kolu gostuju šampionu Liveprulu, protiv kojeg će pokušati da očuvaju niz od četiri meča bez poraza.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike