Grobari, Partizan zove upomoć: Znali smo da će Santa Klara biti težak protivnik, treba nam huk sa tribina

20.08.2021

08:31 >> 08:55

0

Generalni direktor Partizana veruje u prolaz uz pomoć navijača

Grobari, Partizan zove upomoć: Znali smo da će Santa Klara biti težak protivnik, treba nam huk sa tribina
Copyright Igor Vujačić/FK Partizan

Nisu se fudbaleri Partizana proslavili na gostovanju Santa Klari u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija.

Poraz od 2:1 rezultatski nije strašan, ali je igra po kvalitetu bila ispod one na koju su nas crno-beli navikli na početku sezone. Zbog toga je pred njima u Beogradu zadatak teži nego što se očekivalo, ili možda baš onakav kakav su u klubu očekivali.

– Težak protivnik! Znali smo i pre Sočija da su jako teški. Mislim da je naša šansa u Beogradu, pred punim stadionom. Imamo aktivan rezultat i mislim da možemo da prođemo dalje. Ušli smo malo nervozno u utakmicu, ali mislim da će u Beogradu to izgledati drugačije. Malo su nas poremetile povrede, dva dana pred put Zdjelar, pre sedam dana Danilo Pantić. U Beogradu očekujem mnogo bolji rezultat i podršku navijača. Sa punim stadionom možemo sve da uradimo – kaže generalni direktor Partizana Miloš Vazura.

Pročitajte još:

Rezultat iz duela sa Azorskih ostrva svakako nije idealan, niti može bilo koga da zadovolji, ali je gol Vujačića ostavio u igri naš tim.

– Tako je, rezultat je aktivan. Ovo je bilo prvo poluvreme, drugo je u Beogradu, na našem terenu i pred našim navijačima koji će nam sigurno biti 12. igrač. Očekujem pozitivan rezultat u Beogradu i verujem u ove momke. Kako god je to izgledalo danas, znamo da su dali sve od sebe, i oni i stručni štab. Nastavljamo pozitivnim mislima i mislim da će biti mnogo bolje u Beogradu.

Pročitajte još:

Vazura podvlači da je priprema utakmice odrađena na dobar način, te da su od trenera svi saznali da je Santa Klara kvalitetan rival.

– Nisu nas iznenadili, trener nas je obavestio kakvi su, znali smo da su teški, ali sada sigurno znamo više o njima.

Nedostajao je više nego očigledno Saša Zdjelar, naravno i Danilo Pantić, pa je logično pitanje i hoće li se oporaviti za revanš sledećeg četvrtka u Beogradu.

– Ko god da se oporavi, to je dobro. Najbitnije je da bude pun stadion! Pozivamo sve navijače da dođu jer nam sada, stvarno, treba podrška!

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike