„Grobari“, da li ga se sećate? Kratkotrajnu misiju u Partizanu je neslavno završio, sada ide u Meksiko

30.08.2021

18:39

0

Autor: Adam Štulić

Iskusni centar ima novi klub

„Grobari“, da li ga se sećate? Kratkotrajnu misiju u Partizanu je neslavno završio, sada ide u Meksiko
Copyright Samardo Semjuels foto: MN Press

Nestvaran sunovrat u karijeri doživeo je Samardo Semjuels. Nekadašnji, veoma cenjeni evroligaški centar, poslednjih godina karijeru troši među „košarkaškim liliputancima“, daleko od iole ozbiljnijeg nivoa košarke. Sada će igrati u Meksiku.

Posle rastanka sa holandskim klubom ZZ Lejden, Semjuels je dogovorio saradnju sa meksičkim Libertadores de Keretaro, koji je prošlu sezonu zvršio u četvrtfinalu plej-ofa nacionalnog šampionata.

Podsetimo, kada je u oktobru 2017. godine stigao u Partizan kao jedno od najzvučnijih pojačanja crno-belih tih godina delovalo je da bi mogao da, već tada dobro poljuljanu, karijeru rehabilituje, međutim posle samo nekoliko nedelja već je bio na izlaznim vratima kluba iz Humske posle sukoba sa tadašnjim trenerom Miroslavom Nikolićem.

Od tada, nekadašnji košarkaš Barselone i milanske Olimpije, mnogo češće novinske stupce puni tako što izigrava lošeg momka, pa je prošle godine u ovo vreme u Španiji bio i uhapšen zbog fizičkog napada na jednu osobu i nanošenja lakših telesnih povreda.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike