Gordon ponovo u Beogradu: Verujem u moj tim

02.02.2021

16:57

0

Autor: M. R.

Lokomotiva gostuje Partizanu u 4. kolu Top 16 faze Evrokupa

Gordon ponovo u Beogradu: Verujem u moj tim
Copyright MN Press

Košarkaši Lokomotive su uspeli da dobiju prvi okršaj sa beogradskim Partizanom i tako probude nadu da mogu da dođu do četvrtfinala Evrokupa. Trenutno oba tima imaju skor 1-2, baš kao i Trento, dok je Metropolitan prvi sa učinkom 3-0. Jasno je koliko pobeda u sutrašnjem meču može da donese. Utakmica se igra u Beogradu u Hali sportova “Ranko Žeravica” od 20.30.

Pročitajte još

– Najvažnije je da odigramo agresivnu odbranu – rekao je u najavi meča trener Lokomotive Pašutin. – Moramo defanzivno dobro da odigramo protiv Perkinsa, Jaramaza i Pejdža. U reketu treba da zaustavimo Veličkovića, Tomasa i Jankovića. Neophodno je da kontrolišemo “pik en rol” igru protivnika i da nametnemo fizičku borbu, a i da pobedimo u skoku. Moramo svih 40 minuta da održimo koncentraciju. Ovo je veoma važan meč, daćemo sve da dođemo do pobede.

U Beogradu će za Lokomotivu zaigrati novo pojačanje, igrač koji je nekada nosio dres Partizana – Dru Gordon. Baš kao i Vilijams-Gos.

– Biće teška utakmica. Igrati na gostovanju nikada nije lako – istakao je Gordon. – Verujem da smo odradili dobru pripremu i da ćemo odigrati čvrsto, timski, da bismo ostvarili cilj, a to je pobeda.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike