Golmani pravili čuda u Ivanjici, Urošević doneo 11. pobedu u nizu (video)

17.02.2021

14:02 >> 15:13

0

Autor: D. P.

Partizan stigao do 17. trijumfa u Superligi

Golmani pravili čuda u Ivanjici, Urošević doneo 11. pobedu u nizu (video)
Copyright

Fudbaleri Partizana ostvarili su i 11. ligašku pobedu u nizu, ostvarivši rezultat 0:1 (0:1) na gostovanju Javoru u Ivanjici.

Jedini gol na meču bio je delo levog beka Slobodana Uroševića u 14. minutu, ali su glavni akteri bila oba golmana – Đorđe Lazović i Vladimir Stojković.

Prvi je sjajnim intervencijama u početnih 45 minuta održao Javor u igri. Ništa nije mogao da učini kod Uroševićevog gola, jer su ga saigrači ostavili na milost i nemilost levom beku crno-belih, koji je posle kornera Nemanje Jovića na prvu stativu i pete Filipa Holendera, sa peterca dobio i prostor i vreme da šutira precizno, snažno, po zemlji za 0:1.

U ostalim situacijama, “skinuo” je zicer Natha, pa pokušaj Asana, dok ga je kod “slobodnjaka” izraelskog reprezentativca malo i sreća pogledala kada je lopta završila na prečki.

Lazović kao kandidat za igrača utakmice, u nastavku dobija konkurenciju u kolegi Stojkoviću. Najpre golman Ivanjičama čudom od odbrane ispravlja grešku svojih štopera, koji su dopustili mladom Nemanji Joviću da u srcu kaznenog prostora prihvati jednu dugu loptu, namesti se i opali po njoj, da bi potpuno istu situaciju videli i pred golom gostiju.

Pročitajte još

Luka Luković je sve odradio. Njegov pas iza leđa odbrani Partizana završio je do drugog bivšeg zvezdaša Kamerunca Ibrahima Tanka i kada se činilo da je izjednačenje neminovno, ukazao se kapiten Partizana, sačuvavši u stilu rukometnog golmana i mrežu i tri boda Partizanu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike