Gajić: Imali smo dobar razgovor na poluvremenu, želimo da prezimimo u Evropi

29.10.2020

20:14 >> 20:15

0

Autor: Adam Štulić

Desni bek Zvezde veoma zadovoljan izdanjem protiv Slovana

Gajić: Imali smo dobar razgovor na poluvremenu, želimo da prezimimo u Evropi
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde napravili su značajan korak ka zimovanju u Evropi. Posle startnog poraza protiv Hofenhajma, crveno-beli su u drugom kolu Lige Evrope na stadionu “Rajko Mitić” odigrali sjajan meč protiv Slovana iz Libereca, koji je iz Ljutice Bogdana ispraćen sa pet golova u mreži – 5:1 (2:1).

Jedan od ključnih momenata utakmice odigrao se na otvaranju drugog poluvremena, kada je desni bek srpskog šampiona postigao gol za 3:1, kojim je znatno rasteretio saigrače u nastavku utakmice, posle pomalo šokantnog pogotka gostiju u finišu prvih 45 minuta igre.

– Posle puno promašenih šansi, konačno pogodak i drago mi je što je došao baš u ovom trenutku – rekao je Gajić za “Arenu sport” odmah posle duela.

Zvezda ispunila očekivanja: Dala pet, a mogla još

– Veoma važna pobeda, Slovan je ekipa koja je izuzetno fizički jaka, protiv Genta su pokazali da imaju ubojiti kontranapad. Uspeli smo sve da iskontrolišemo, da povedemo brzo 2:0, posle čega smo propustili priliku da i ranije rešimo utakmicu. Primili smo gol iz naše gluposti, ali smo se podigli posle dobrog razgovora u svlačionici i priveli utakmicu kraju s pet golova.

Naredni rival izabranicima Dejana Stankovića, sledećeg četvrtka (21.00) na stadionu “Rajko Mitić” biće Gent, a pre tog duela srpskog šampiona očekuje gostovanje protiv Radnika.

Niko mu nije potreban: Pogledajte odakle Stanković gleda meč (foto)

– Malo nam je zgusnut raspored, igramo na svaka tri dana, ali profesionalci smo i imamo veliki fond igrača. Meč u Surdulici će nam biti prirema za Gent. Igramo opet na “Marakani”, želimo pobedu, želimo da prezimimo u Evropi – istakao je Milan Gajić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike