Zagonetan odgovor Lalatovića na pitanje da li menja klub

17.12.2020

17:29 >> 17:41

0

Autor: N. St.

Trener Vojvodine pričao o mogućem odlasku

Zagonetan odgovor Lalatovića na pitanje da li menja klub
Copyright MN Press

Vojvodina godinu završava na odličan način. Treći su na tableli, blizu su plasmana u Evropu, a malo im je nedostajalo da eliminišu i Standard nedavno.

Tačku na superligaški deo sezone stavili su u gradskom derbiju, pobedili su Proleter (2:0). Trener Nenad Lalatović je bio zadovoljan.

Pročitajte još:

– Prvo da pohvalim igrače. Oni su heroji Novog Sada, naše Vojvodine. Ovaj trijumf je veliki iskorak da možda za šest meseci rešimo pitanje koje će izaći u Evropu. Pobegli smo Proleteru, imamo devet bodova više, što znači da moramo dai zgubimo četiri, oni da dobiju četiri utakmice da bi nas pretekli. Dakle, veliki pomak ka plasmanu u Evropu – rekao je Lalatović za „Arenu sport“ i dodao da je presrećan i prezadovoljan.

Tokom dana se govorilo da bi mogao da preuzme Borac iz Banjaluke. S ozbirom na te spekulacije, usledilo je pitanje da li će ostati u klubu.

– Ne mogu ništa da obećam. Ne znate šta će se dogoditi sutra. Ne znam kada ću otići iz Vojvodine, ali sam već rekao da će drugi juriti rekord Nenada Lalatovića. Mnogi su me osporavali mnogo puta i iako mnogima nisam ljubimac, meni je bitno da sam ljubimac svojih igrača i oni su moji. Drugi me ne interesuju. Pobeđujemo. Osvojili smo Kup, najbolji sam trener Vojvodine po broju pobeda. Šta još treba da napravim da bi me neko pohvalio? Fali mi ta titula – poručio je Lalatović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike