Stanković preponosan na Zvezdu: Mogli smo da odnesemo i nešto više, porasli smo kao ekipa posle ove utakmice

18.02.2021

20:19 >> 20:23

0

Autor: Adam Štulić

Trener srpskog prvaka imao je puno razloga za zadovoljstvo

Stanković preponosan na Zvezdu: Mogli smo da odnesemo i nešto više, porasli smo kao ekipa posle ove utakmice
Copyright MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde uspeli su da odole velikom Milanu. U prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope, crveno-beli su odigrali 2:2 protiv favorizovanog rivala, iako su u poslednjih dvadesetak minuta utakmice ušli sa igračem manje i golom zaostatka.

– Ja sam preponosan na njih, znam kakvi su momci, kako rade, šta daju od sebe na terenu, još samo da eliminišemo tih prvih desetak minuta gde malkice, od prevelike želje, napravimo neke greške koje nisu za nas – rekao je odmah po završetku meča za TV “Arena sport” trener crveno-belih Dejan Stanković i u dahu nastavio:

– Uspeo si protiv Milana da napraviš tri-četiri šanse, da držiš ritam utakmice, da se ne oseti igrač manje. Tražili smo da damo gol. To je korak napred i to je zasluga ovih igrača. Možeš da tražiš ovako ili onako, ako oni to ne ispoštuju sve ide u vodu. Mislim da smo večeras, uz samo malo više koncentracije mogli da odnesemo kući nešto važnije. Protiv sebe imaš Milan, koji je brza, jaka ekipa. Svaka čast momcima.

Strategu crveno-belih je mogla da se oseti i mrvica žala zbog konačnog rezultata.

Pročitajte još

– Moj mentalitet je takav da se nikada ne predajem. Uspeli smo da se nađemo s momcima. Zašto bi se predali pre utakmice, to nije naš stil. Zašto ne bismo izašli visoko i ostali pozadi jedan na jedan, igrali visok presing. Kada uspostave drugu loptu mnogo su brzi i jednog pasa rešavaju sve, ali smo prihvatili rizik svesno. Porasli smo kao ekipa i možemo samo da budemo zadovoljni posle ove utakmice – kazao je Dejan Stanković.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike