Stanković: Ovako se osvajaju titule, na poluvremenu sam rekao igračima da pobeđujemo sa 3:1

21.02.2021

18:33 >> 18:46

0

Autor: N. St.

Trener Zvezde zadovoljan posle trijumfa u Subotici

Stanković: Ovako se osvajaju titule, na poluvremenu sam rekao igračima da pobeđujemo sa 3:1
Copyright MN Press

Odradila je Crvena zvezda ono po šta je došla. Osvojila je tri boda u Subotici posle preokreta (1:2). Oba gola su u mreži Spartaka završila posle prekida.

Po završetku meča je Dejan Stanković dao analizu viđenog.

Nije lako da posle evropske utakmice, gde potrošiš i emotivno i fizički, dođeš na jednu organizovanu ekipu koja se brani. Teško je iz igre dati gol, može iz prekida. U to verujemo, radimo na tome – počeo je Stanković razgovor za “Arenu sport”.

Pohvalio je svoje pulene.

Skidam im kapu. I kada smo primili gol, šta da se radi, dešava se. Ovo je karakter, ovako se osvajaju titule. Preponosan sam. Rekao sam im u poluvremenu da ćemo pobediti, doduše da će biti 3:1, pogrešio sam i izvinjavam se zbog toga. U drugom poluvremenu smo na sredini malo pomerili stvari.

Sledi put u Italiju na duel sa Milanom koji je u maloj rezultatskoj krizi. Izgubili su danas i gradski derbi od Intera (0:3).

Kako se osećaju? To pitajte Milan. Meni je fenomenalno. Idemo da se odmorimo dobro. Čeka nas 90 minuta. Neće biti lako. Ne prolaze kroz dobre momente trenutno, izgubili su od Specije, pa remizirali sa nama, pa izgubili od Intera, sad ponovo igramo, pa imaju Romu. Treba videti njihovu mentalnu energiju. Biće umorni sigurno – zaključio je Stanković.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike