Stanković komentarisao žreb: Moglo je i gore, ali prvo da prođemo ova dva finala

19.07.2021

10:57

0

Utakmica sa Kairatom na programu u sredu

Stanković komentarisao žreb: Moglo je i gore, ali prvo da prođemo ova dva finala
Copyright Dejan Stanković, MN Press

Ukoliko eliminiše Kairat u drugom kolu, Crvenu zvezdu u narednoj rundi kvalfikacija za Ligu šampiona očekuje duel sa boljim iz dvomeča moldavskog Šerifa i jermenskog Alaškerta.

Nedugo posle žreba u Nionu, oglasio se i šef struke prvaka Srbije Dejan Stanković.

– Žreb je bio povoljan, ali ne mogu ništa da pričam o tome. Očekuju nas dve veoma teške utakmice, već sutra krećemo put Kazahstana gde ćemo igrati protiv jedne organizovane i teške ekipe koja je u takmičarskom ritmu i ima već 23 utakmice iza sebe ove sezone.

Videli smo kako su izgledali protiv Makabija iz Haife i imaćemo zaista teškog i organizovanog rivala. Cilj Zvezde je jasan, ne može da se igra Liga šampiona ako se ne pobeđuju šampioni. U žrebu za treće kolo moglo je da bude i jačih protivnika, ali ćemo o tome početi da razmišljamo kada odigramo ova dva finala koja su ispred nas – rekao je Stanković uz osvrt na duel sa Kairatom koji će u Almatiju biti odigran za dva dana, sa početkom od 16 časova.

– Svi zajedno možemo sve, kao grupa, tim, klub i navijači, kada smo jedno za nas nema nepremostivih prepreka. Tako će biti ovog puta. U momentima kada igraš za nešto tako važno kao što je Liga šampiona, mislim da je rezultat najbitniji. Pada u vodu lepota igre i efikasnost, jednostavno težina utakmice navodi na to da je samo rezultat bitan – zaključio je Stanković.

Podsetimo, u petak je Zvezda sa Vojvodinom odigrala bez golova u prvom kolu Superlige Srbije.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike