Spektakl u Španiji: Barselona u nadoknadi nadoknadila dva gola zaostatka, pa se izvukla u produžecima

03.02.2021

23:22 >> 23:28

0

Autor: N. St.

Sjajna utakmica, slavio i Radoja

Spektakl u Španiji: Barselona u nadoknadi nadoknadila dva gola zaostatka, pa se izvukla u produžecima
Copyright Tanjug/AP Photo

Da su Kupovi takmičenja u kojem je moguće gledati neke spektakularne utakmice pokazuju i dešavanja u Granadi. Malo je nedostajalo da domaćin napravi prvoklasno iznenađenje.

Umesto toga je Barselona uspela da se izvuče i da prođe u polufinale – 3:5 (2:2).

Velike greške Umtitija su omogućile Kenediju i Soldadu da donesu svom timu dva gola prednosti. Izgledalo je da će uspeti da šokiraju Katalonce. Grizman je u 88. minutu vratio nadu uz veliku pomoć sreće, da bi u drugom minutu nadoknade glavom pogodio za 2:2 i odveo meč u produžetke.

Grizman je doneo prednost gostima u 100. minutu, da bi tri minuta kasnije Fede sa penala, posle faula Desta, ponovo vratio dramu (3:3).  U 108. minutu je Mesi šutirao sa ivice kaznenog prostora, golman Eskandel je odbranio, De Jong je pratio akciju i odbitak pretvorio u gol. U 113. minutu je Alba spektakularnim volejem stavio tačku na meč i odveo svoj tim dalje.

Radovao se i Nemanja Radoja. I njegov tim je prošao četvrtfinalnu prepreku u ovom takmičenju.

Levante je bio bolji od Viljareala – 1:0 (0:0).

Posle 90 minuta igre nije bilo golova, pa je meč otišao u produžetke. Delovalo je da će penal serija rešiti pitanje pobednika, ali je Rodžer u nadoknadi drugog produžetka zatresao mrežu „žute podmornice“ i doneo veliko slavlje ekipi. Radoja je odigrao svih 120 i kusur minuta za domaćina.

Pročitajte još:

Pored Levantea i Barselone dalje je prošla i Sevilja, dok će se poslednji učesnik znati posle meča Betisa i Atletik Bilbaa.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike