PSŽ baš ne ume da gubi: Verati i Erera optužili sudiju da ih je psovao tokom meča

04.05.2021

21:49 >> 21:59

0

Autor: N. St.

Ozbiljne optužbe prvotimaca Parižana

PSŽ baš ne ume da gubi: Verati i Erera optužili sudiju da ih je psovao tokom meča
Copyright Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

U finalu Lige šampiona će igrati Mančester siti. Posle polufinalnog dvomeča su ukupnim rezultatom 4:1 savladali PSŽ i prošli u istorijsko prvo finale ovog takmičenja.

Sa druge strane Parižani su još jednom pokazali da im fali dosta da bi postali ozbiljan konkurent za „ušati pehar“. Po imenima možda imaju igrače, ali oni psihološki nisu na tom nivou. Moglo je da se vidi to i posle primljenog drugog gola na „Etihadu“ kada su užasnim startovima mogli da povrede nekoliko igrača „građana“.

Di Marija je zbog toga dobio crveni karton, a da nije on iskjlučen gotovo sigurno bi bili Danilo ili Kimpembe. A, koliko problema imaju da prihvate poraz vidi se i po izjavama posle meča. Naime, Marko Verati, koji je i sam mogao da dobije raniji put u svlačionicu, tvrdi da ga je sudija Bjorn Kujpers psovao tokom meča.

Arbitar mi je dva puta rekao „od***i“. Za sudije je to normalno da kažu, a da sam ja to uradio dobio bih 10 mečeva suspenzije. Dosta se raspravljam as njima, ali nikada im tako nešto ne kažem – poručio je Verati.

Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Isto tvrdi i njegov saigrač Ander Erera.

Sudija je Paredesu rekao da „od***e“. Da sam ja to učinio bio bih suspendovan – istakao je Erera.

Posle svega što su pokazali gosti u završnici utakmice teško da će im neko poverovati da se ovako nešto dogodilo. Uostalom, ko gubi ima pravo da se ljuti…

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike