Pravila su ista za sve: Juventusu preti izbacivanje iz Serije A!

10.05.2021

19:03 >> 19:19

0

Autor: N. St.

Predsednik FS Italije je potvrdio tu informaciju

Pravila su ista za sve: Juventusu preti izbacivanje iz Serije A!
Copyright Profimedia

Sezona za zaborav za Juventus. „Stara dama“ je ispala od Porta u Ligi šampiona, a trenutno su peti u Seriji A, to je mesto koje vodi u Ligu Evrope. Veliki problemi za ceo klub.

Stvari su se dodatno pogoršale kada je prvi čovek kluba Andrea Anjeli zajedno sa predsednikom Reala Florentinom Perezom napravio Superligu Evrope. Stvorio se pravi fudbalski zemljotres koji još nije u potpunosti neutralisan.

Naime, Juventus, Real i Barselona još uvek nisu zvanično odustali od tog novog takmičenja. Ako se stvari ne promene mogle bi da uslede drakonske kazne. Potvrdio je to predsednik FS Italije Gabrijele Gravina.

Pravila su jasna. Ako Juventus ostane član Superlige Evropa u momentu registracije za narednu sezonu onda neće moći da igraju u Seriji A. Bilo bi mi žao zbog navijača, ali su pravila takva i ista su za sve – poručio je Gravina.

Uz sve to se sve više priča da žele da prodaju Kristijana Ronalda zbog njegove velike plate, a to će se gotovo izvesno dogoditi ako ne budu igrali u elitnom takmičenju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike