Miha ljut, Bolonja u 96. minutu promašila penal za pobedu, Vlahović pogodio sa „kreča“, Lukaku srušio Napoli

16.12.2020

21:52 >> 23:08

0

Uzbudljivo kolo u Seriji A

Miha ljut, Bolonja u 96. minutu promašila penal za pobedu, Vlahović pogodio sa „kreča“, Lukaku srušio Napoli
Copyright Tanjug/AP Photo/Luca Bruno

Biće Siniša Mihajlović besan na svoje izabranike. Ne samo da su jurili dva gola prednosti protiv jednog od najlošijih timova u ligi, nego su na kraju propustili priliku da pobede Speciju (2:2).

Nzola je golovima u 19. i 63. minutu doneo domaćinu prednost. Domingez je u 72. smanjio prednost, da bi Barou u 92. izjednačio. Izgledalo je da će meč biti završen remijem, a onda je u 96. dosuđen penal za goste. Barou je uzeo loptu i promašio pobedu…

Pročitajte još:

Fiorentina je remizirala sa Sasuolom (1:1). Traore je doneo prednost gostima u 13. minutu, ali je mladi srpski napadač Dušan Vlahović sa penala u 35. poravnao. Bio je to gol koji je postavio konačan rezultat.

Milan je ostao na prvom mestu uprkos kiksu. Odigrali su nerešeno sa Đenovom (2:2). Destro je pogodio u 47. minutu, Kalabrija izjednačio pet minuta kasnije, a Destro u 60. vratio prednost domaćinu. A, bod „rosonerima“ doneo je momak za koga je malo ko čuo. Defanzivac Kalulu Kjatengva, rođen 2000. godine.

Kiks gradskog rivala je iskoristio Inter. U derbiju kola su savladali Napoli i približiil se prvom mestu. Strelac jedinog gola na meču bio je Lukaku sa penala u 73. minutu. Penal je skrivio golman Ospina, a zbog reakcija i žustrih protesta je Insinje dobio crveni karton i tako ostavio saigrače na cedilu.

REZULTATI:

Fiorentina-Sasuolo 1:1
Đenova-Milan 2:2
Inter-Napoli 1:0
Parma-Kaljari 0:0
Specija-Bolonja 2:2
Verona-Sampdorija 1:2

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike